SCOPUL ȘI OBIECTIVELE INLPSI

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE LINGVISTICĂ SOMATO-INTEGRATIVĂ


- este persoană juridică de drept privat fără scop patrimonial, fiind deplin autonomă din punct de vedere structural, funcțional si economic.
- servește științei, cercetării și educației pe baza modelului de comunicare specifice programării neuro-lingvistice, psihologiei integrative și somatice, cu aplicabilitate în orice domeniu de comunicare interumană (pedagogie, educația adulților, relația cu pacientul în medicină, relații sociale, terapie asistată de animale).

Asociația profesională INLPSI are drept scop: îmbunătățirea comunicării interumane în toate domeniile de necesitate, promovarea, sprijinirea, realizarea și coordonarea de activități evidențiate din punct de vedere social, educațional, cultural, ecologic, turistic, care să contribuie la dezvoltarea unei serii de activități de:


1. formare profesională specifică Neuro-Programării Lingvistice, Somato-Integrative, atât pentru tineri cât și pentru adulți;
2. intervenție psihoterapeutică, consiliere psihologică și de dezvoltare personală, training pentru companii, intervenție terapeutică cu animale pentru tineri, adulți, persoane în vârstă și copii cu dizabilități;
3. dezvoltare personală, organizare de excursii și tabere cu tematică terapeutică și de formare profesională pentru tineri, adulți și persoane în varstă.
4. facilitarea implicării voluntarilor în activități care să susțină scopul și obiectivele Asociației INLPSI.
5. coordonarea de activități editoriale.
6. inițierea și desfășurarea de schimburi culturale, educative cu persoane și instituții cu caracter similar din țară și din străinătate.

Contactati-ne

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA

Bulevardul Stirbei Voda nr. 7 Craiova. Dolj, Romania

  • Presedinte: 0725.161.169
  • Secretariat: office@inlpsi.ro

© INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA.