BURSE NLP SOMATO-INTEGRATIV

Image

Burse NLP pentru profesori educatori

 

 
Intrebati fiind de multi adolescenti, parinti si tineri cu care interactionam prin prisma profesiei: "De ce nu se invata la scoala toate aceste lucruri? Ce bine ar prinde sa stim de mici/tineri cum sa ne facem viata mai buna si mai frumoasa!", ne-am intrebat de multe ori daca nu cumva ridicatul din umeri a neputinta fata de sistemul de invatamant nu este pana la urma o scuza din partea noastra a tuturor!?

Pentru ca, pana la urma toti suntem educatorii generatiei urmatoare prin modelul direct oferit. In acest context intrebarea noastra ca specialisti si ghizi catre o viata traita sanatos si in bucurie este: "ce putem face noi concret pentru a produce o diferenta?" 

Si, pentru ca nu ne putem multiplica cat sa ajungem, cu tot ce avem de oferit, la toate inimile si mintile tinere, dorinta noastra este sa oferim celor ce sunt tineri si la inceput de drum al vietii si celor care lucreaza direct cu tinerii, oportunitatea de a fi ambasadorii noii generatii prin semanarea unor valori si principii de viata sanatoase si constructive.

In general persoanele care vin la NLP sunt medici, psihologi, avocati, arhitecti, IT-sti, manageri, persoane care lucreaza in resurse umane, studenti, profesori, educatori etc., deci contribuim cu totii la crearea unei lumi mai bune, mai linistite, cu sentimente de bucurie si implinire. Deoarece ne dorim cu totii o lume mai buna, mai echilibrata, in care rasplata vietii sa fie pe masura efortului depus iar starea de bucurie sa ramana o realitate preponderenta, incepand cu anul 2017 lansam proiectul "CREȘTEM TINERI FERICIȚI" sustinut de Asociația "Generația Iubire", proiect ce va continua pe o perioada nedeterminata.

In cadrul acestui proiect vor fi oferite cate 2 burse de studiu NLP Somato-Integrativ in valoare de 20% din costul fiecarei trepte de Practitioner NLP si Master NLP, pentru studenti (indiferent de specializare).
 
Bursele sunt valabile pentru nivelurile de studiu NLP Practitioner Somato-Integrativ si NLP Master Somato-Integrativ.
Informatiile acumulate vor putea fi discutate si aplicate pe larg la orele de dirigentie si in orice context scolar se simte necesitatea unei eficientizari a procesului de invatare si relationare, iar studentii cu alte specializari decat educatia directa, pot aplica atat in viata personala cat si in contextul profesional pentru care se pregatesc.

De ce oferim aceste burse?
 
Deoarece noi oamenii, ca educatori de orice tip (intentionat sau accidental) ai generatiei viitoare, oferim informatie dar si un model de personalitate, de relationare, de empatie, de stima de sine, de reusita, iar o intelegere mai profunda a psihologiei, a specificului fiecarei persoane si gasirea unei metode potrivite pentru fiecare, sunt premise pentru asigurarea succesului scolar, profesional, relational, familial si de viata in general.
 

Ce presupune aceasta bursa?

- primesti o bursa de studiu oferita de Asociatia “Generatia Iubire” care-ti asigura o reducere de 20% din intregul curs (pentru treptele de Practitioner si Master).
 
 

Ce ai de facut pentru a beneficia de aceasta bursa?
 
 Înscrie-te acum!
 
 
Inscrierea:
 
Se face prin completarea formularului de înscriere
 
 
Ai nevoie de un act scanat, sau poza cu telefonul care sa ateste calitatea de student si diploma NLP Practitioner scanata/poza care sa ateste absolvirea treptei de NLP Practitioner (doar pentru cei care se inscriu la Master si au absolvit treapta de Practitioner la alta scoala!). 
 
 
În anii anteriori am avut placuta surpriză de a primi un număr foarte mare de înscrieri pentru burse și vă mulțumim pe acesta cale pentru decizia de a crește și de a parcurge acest drum alături de noi!
In acest context, pentru anul in curs, in scopul unei departajari corecte si eficiente, in cazul in care numarul cererilor depaseste numarul de burse alocate, departajarea se va face prin adaugarea la dosarul de inscriere a unor adeverinte de venit pe familie (vom solicita acest lucru doar atunci cand este cazul).
 

Cine sunt Trainerii?
Cei care vor asigura informația și lucrul necesar specific Neuro-Programarii Lingvistice sunt Traineri acreditați IANLP (International Association for Neuro-Linguistic Programming) și INLPSI (Institutul de Neuro-Programare Lingvistica Somato-Integrativă) cu formări multiple în domeniul terapeutic atât specific NLP-ului cât și Psihoterapiei.
Image

Contactati-ne

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA

Bulevardul Stirbei Voda nr. 7 Craiova. Dolj, Romania

  • Presedinte: 0725.161.169
  • Secretariat: office@inlpsi.ro

© INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA.