ACREDITARE INLPSI

Acreditare INLPSI

 

Ce presupune acreditarea INLPSI?

Acreditarea INLPSI iți oferă posibilitatea de a aplica în context profesional tehnicile și metodele intervenției somato-integrative prin NLP.

Image

I. Criterii acreditare Traineri NLP INLPSI:

 1. absolvirea treptelor de NLP Practitioner, NLP Master NLP, Trainer NLP, indiferent de școala formatoare!
 2. absolvirea modulelor Somato-Integrative INLPSI (doar pentru persoanele care au absolvit la altă școală formatoare decât INLPSI)
 3. minim 200 de ore de dezvoltare personală într-o formă de psihoterapie, coaching sau wing-wave.
 4. asistența la un curs întreg de NLP Practitioner Somato-Integrativ și unul de NLP Master Somato-Integrativ la oricare dintre Trainerii NLP INLPSI. Asistența se va finaliza cu un eseu și o probă practică ale căror teme vor fi stabilite de trainerul la care se face asistența. Asistența este gratuită pentru cursanții care au absolvit integral toate nivelurile de formare la INLPSI
 5. minim 100 de ore de somatoterapie, dans-terapie, kinetoterapie și alte abordări terapeutice pentru lucrul cu corpul 
 6. participare la workshop-uri, seminarii, conferințe, congrese INLPSI (10 credite)
 7. cursuri formare continuă CPR (20 de credite)
 8. prezentarea unui eseu despre sine (scris) și prezentarea în fața comisiei a unei tehnici la alegere pentru lucrul cu grupurile (min 30 min, max 1 oră)
 9. curs trainer de traineri
 10.  însusirea, semnarea și respectarea codului de etică INLPSI
 11.  plata anuală a cotizației de 20 €
 12.  plata taxei de analiza dosar de 20 €. Sunt scutiți de taxa analiză dosar cursanții care au absolvit integral toate nivelurile de formare la INLPSI
 13.  acumularea continuă de 10 credite anuale formare continuă (CPR, evenimente NLP, CMR) + 5 credite evenimente INPLSI. Creditele sunt transferabile doar pentru anul următor sau pentru următorii 2 ani, doar in condiții de: intervenție chirurgicală (excepție chirurgie plastică de înfrumusețare fără motive de accidente prealabile) sau sarcină!

Reacreditarea: se face o dată la 4 ani, făcându-se dovada anuală a creditelor și având 2 recomandări de intervizare de la 2 colegi INLPSI. Intervizările se pot face în discuții 1-1 sau în grupuri organizate de INLPSI.

Acreditare: diplomă cu titulatură de Trainer NLP INLPSI 

Abilități: organizare formare profesională pentru NLPP Somato-Integrativ, NLPM Somato-Integrativ si NLPT Somato-Integrativ, cu drept de eliberare diplome INLPSI si IANLP, consiliere psihologică individuală prin NLP Somato-Integrativ (doar pentru persoanele cu atestat de liberă practică CPR), dezvoltare personală prin NLP Somato-Integrativ, coaching individual prin NLP Somato-Integrativ, organizare grupuri terapeutice și grupuri de dezvoltare personală pe diverse teme.

Image

II. Criterii acreditare Consilieri INLPSI:

 1. absolvire NLP Practitioner Somato-Integrativ și NLP Master Somato-Integrativ
 2. absolvirea formării de consilier dezvoltare personală CPR sau absolvirea cursului de consilier dezvoltare personală ANC
 3. însușirea, semnarea și respectarea codului de etică INLPSI
 4. plata anuală a cotizației de membru INLPSI de 20 €Acreditare: diplomă cu titulatura de Consilier INLPSI

Abilități: consiliere dezvoltare personală, coaching individual, life coaching, organizare grupuri terapeutice și grupuri de dezvoltare personală pe diverse teme.

 

Image

Contactati-ne

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA

Bulevardul Stirbei Voda nr. 7 Craiova. Dolj, Romania

 • Presedinte: 0725.161.169
 • Secretariat: office@inlpsi.ro

© INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA.