TRAINERI INLPSI

Andra TanasescuAndra Tănăsescu, vicepreședinte al al Asociației ”Generația Iubire” și al Institutului de Neuro-Programare Lingvistică Somato-Integrativă INLPSI, este Psiholog, Coach Wing Wave, Trainer NLP și Consultant Panorama Socială.

A urmat studiile în psihologie, cu specializări în terapia de cuplu și familie, dans terapie, somato-terapie, Wing Wave, NLP și lucrul cu proiecțiile sinelui.

          Și-a propus ca prin ceea ce face să aducă în viața fiecărei persoane cu care lucrează un plus de conștientizare, cunoaștere și încredere în propriile forțe. Obiectivul ei este să ofere cât mai multe din experiența ei, atât personală cât și profesională, astfel încât să producă schimbări semnificative în viețile celorlalți.

„Am avut norocul să o apuc pe drumul acesta încă de când eram în liceu iar prima formare de NLP am început-o la 19 ani. Am experimentat pe propria mea piele cât este de important să te ocupi de propria persoană. Evoluția personală vine odată ce te ridici de pe scaun și cauți, te dedici, te implici. Iar asta poate fi făcut cu foarte multă plăcere și cu bucurie. Autocunoașterea și evoluție nu sunt procese greoaie, imposibil de dus, ci sunt provocări care aduc mult mai multă împlinire atunci când sunt depășite. Îmi doresc să ajung la cât mai mulți oameni care să fie deschiși către a avea propriul lor proces de evoluție, însetați de cunoaștere și curioși cu privire la ei și la ceilalți.” Andra Tănăsescu

 

Laura Maria CojocaruLaura-Maria-Cojocaru, Președinte și fondator al Institutului de Neuro-Programare Lingvistică Somato-Integrativă (INLPSI) și președinte și fondator al Asociației ”Generația Iubire” este Psihoterapeut şi Trainer în Programare Neuro-Lingvistică. A studiat natura minţii umane urmând 8 formări profesionale cu abordări diferite - psihoterapie integrativă, hipnoză clinică, relaxare și psihoterapie ericksoniană, psihoterapie de cuplu și familie, psihologie clinică, neuro-programare lingvistică, terapii florale Bach, Consultant Panorama Socială și instructor internațional yoga. De peste 10 ani ghidează oamenii atât în ședințe individuale cât și de grup și organizează cursuri şi traininguri în România, cu scopul de a-i face pe oameni să-și acceseze și utilizeze la potențial maxim resursele interioare.

"Două persoane în viața mea mi-au spus direct (mama și doamna directoare de la primul meu loc de munca în viață ca specialist) că, dacă îmi voi urma visul, voi muri de foame și voi risca să pic în depresie. Am ales să mă ingrijorez puțin - cât îi stă bine unei persoane la începuturi de drum ... Apoi am ales să “risc” să cred în Mine! Azi sunt din ce în ce mai puțin ce vor alții și din ce în ce mai mult ce vreau Eu!", Laura-Maria Cojocaru, scenaristă, regizoare și dansatoare în spectacolul propriei vieți.

Elena Dobroiu Elena DobroiuTrainer INLPSI, Consilier Dezvoltare Personală, Formator

"Ca fiecare dintre noi, și eu am povestea vieții mele și am avut parte de multe experiențe din care am avut de învățat, experiențe care m-au făcut să devin ceea ce sunt astăzi și...viața continuă să îmi ofere tot felul de surprize.

Până acum, cea mai dură și cea mai complexă lecție am primit-o de la Anastasia – fiica mea, diagnosticata cu autism sever infantil - nu există nu pot, nu există imposibil! Continui să învăț de la ea zi de zi și îi sunt recunoscătoare că pășește alături de mine în această călătorie."

Primul pas a fost să mă informez despre tipurile de terapii care pot ajuta în această afecțiune – ABA, floor therapy,The Son-Rise Program® etc., după care, am studiat modulele The Son-Rise Program® (primul în Franța, celelalte două în S.U.A).

În 2017 m-am înscris la cursul NLP Practitioner și am reușit să realizez că pentru a îi ajuta pe alții, inclusiv pe Anastasia, trebuie  să mă vindec pe mine. Pare simplu, nu? Nu este deloc simplu dar în momentul în care începi acest proces de vindecare se schimbă totul, se modifică percepția asupra vieții, asupra celor din jur, totul.

Anul 2018 reprezintă pentru mine un nou început; am absolvit cursul de consilier de dezvoltare personală, am absolvit cursul de formator, am absolvit un curs de Public speaking și m-am dedicat voluntariatului într-un centru de terapie asistată cu delfini.

După 14 ani în care am lucrat în domeniul vânzărilor m-am decis să pășesc în afara zonei de confort, am realizat că trebuie să fac mai mult, că ceea ce știu trebuie să împărtășesc cu ceilalți. Din acest motiv am decis să mă implic în susținerea de cursuri, conferințe și work shop-uri. Din moment ce viata mea se aseamana cu un mountain rousse, am decis sa fiu cea controleaza cat de bruste sunt caderile, cat de inalt este urcusul, cat de lin este traseul.

Stiu! Majoritatea veti spune ca nu se poate, eu va intreb doar atat: chiar nu se poate? Sau este vorba doar de propria perceptie si de credintele pe care le avem?

Contactati-ne

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA

Bulevardul Stirbei Voda nr. 7 Craiova. Dolj, Romania

  • Presedinte: 0725.161.169
  • Secretariat: office@inlpsi.ro

© INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA.