Roxana1 01

Roxana Pătrășcoiu

Consilier dezvoltare personală cu studii în psihoterapie, Trainer

Drumul în aprofundarea dezvoltării personale și a consilierii a început în urmă cu 7 ani când eu însămi am participat la un astfel de curs, de dezvoltare personală. Eram studentă în an terminal în cadrul Facultății de Drept și Științe administrative. Conform drumului pe care mi-l alesesem...

Conform drumului pe care mi-l alesesem, urma să practic o meserie în care mă regăseam într-un procentaj de sub 50%. Mă atragea faptul că puteam să mă aflu în postura de a ajuta oameni care se aflau în situații neprielnice, dar simțeam că lipsește un factor din ecuația pe care mă pregăteam s-o rezolv. Mergând la un astfel de curs, am descoperit factorul lipsă din profesia aleasă, aceea că nu aveam posibilitatea să iau în considerare sufletul persoanei. Astfel a urmat o turnură în ceea ce urma să fac. Am început sa studiez cum putem îmbunătății calitatea vieții, pe noi ca persoane, relațiile cu cei din jur, prin educație și consiliere.

            Am urmat un curs de tip masteral în psihoterapie de cuplu și familie în cadrul Institului din Cluj-Napoca, sunt consilier dezvoltare personală și trainer acreditat.

            Am susținut cursuri la nivel național în colaborare cu un ONG acoperind diverse module: comunicare eficientă, no-hate speech, team-building, parentting, dezvoltare personală). Am ocupat postul de trainer în cadrul unei companii internaționale de retail online.

            Mi-am descoperit plăcerea și abilitate de a lucra cu copiii prin activitatea întreprinsă ca mediator școlar, ținând cursuri despre importanța comunicarii eficiente în relațiile interpersonale. Pentru a-mi perfecționa tehnicile de predare a educației non-formale și pentru a înțelege mai bine mecanismele copiilor de învățare și reacție am urmat cursurile Facultății de Pedagogie a Învățământului Primar și Preșcolar.

            Toate activitățile în care m-am angrenat și studiile pe care le-am urmat m-au ajutat să mă formez din punct de vedere profesional, dar expertiza mea cea mai importanta este că am învățat din experiențele personale și m-am antrenat constant să ies din zona de confort.

Contactati-ne

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA

Bulevardul Stirbei Voda nr. 7 Craiova. Dolj, Romania

  • Presedinte: 0725.161.169
  • Secretariat: office@inlpsi.ro

© INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA.