Adrian Constantinescu

Adrian Constantinescu

Căutările mele în domeniul energiilor subtile au început în anii ’90, asumându-mi provocarea de a privi dincolo de ceea ce oamenii acceptă în general ca fiind graniţele realităţii palpabile. Am înţeles că nu există o realitate “dincolo” de percepţiile noastre, ci doar o lipsă de conştientizare şi cultivare a capacităţilor noastre de percepţie extinsă, care ne situează “dincoace” de trăirea plenară a vieţii.

A accepta un precept biblic potrivit căruia omul este alcătuit după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu nu este echivalent cu a crede cu toată fiinţa în darurile divine care sunt înscrise în ADN-ul nostru. Adesea, a ne trăi darul înseamnă a trece prin cel mai autentic, dar şi cel mai nemilos sistem de cunoaştere: viaţa însăşi. Drumul către curaj trece prin frică şi durere, iar drumul către putere trece prin acceptarea plenară a vulnerabilităţii fiinţei întrupate, unde drumul eroului este presărat cu demoni şi ghicitori, cu sfârtecări şi învieri.

A ne recunoaşte perfecţiunea şi capacitatea de autovindecare face parte din natura umană, însă această viziune este adesea voalată de bagajul traumatic şi emoţional colectat în trecut, precum şi de tiparele de gândire colective ce atârnă din timpuri străvechi în câmpul conştiinţei colective a omenirii. Ca un virus, acestea se transmit din generaţie în generaţie până când, potrivit basmului, mezinul cucereşte darul şi provoacă o mutaţie masivă în codul genetic al omenirii. Atunci, învăţarea prin suferinţă este preschimbată în iubire şi înţelepciune, inaugurând adevărata epocă de aur a împărăţiei.

Primele mele strădanii pe drumul cunoaşterii au fost ghidate de distinsa doamnă Nineta Crainici, maestrul meu de pranayama, la începutul anilor ‘90. Au urmat apoi ani îndelungaţi de studiu şi practică în domeniul radiesteziei şi terapiilor inforenergetice. În tot acest răstimp însă, instructorul suprem a fost viaţa însăşi, care m-a trecut prin ciurul multiplelor sale lecţii, determinându-mă să-mi amputez bucată cu bucată ego-ul şi să-l las în urmă, pradă fiarelor lumii. Iar când am devenit suficient de gol şi vulnerabil, mi-am întâlnit maeştrii care au făcut pentru mine diferenţa a tot ceea ce aveam să primesc de la viaţă.

Drunvalo Melchizedek, Dan Brule, Andrew Fretwell şi Richard Rudd sunt personalităţi marcante ale spiritualităţii la nivel mondial, însă în spatele credibilităţii şi a rezonanţei numelor lor am găsit Omul. Această esenţă comună tuturor este cea care leagă, ca un fir roşu, toate cele patru sisteme de cunoaştere pe care le împărtăşesc în prezent lumii: Trezirea Inimii Iluminate (School of Remembering), Respiraţie Conştientă, Original Feeling Touch (Senzaţia Atingerii Originare) şi Cheile Genelor. Şi întrucât pe calea urmată alături de ei am căpătat împuternicire şi nu dependenţă, este ceea ce vreau să dau mai departe. Nu în ultimul rând, am învăţat de la fiecare om pe care l-am întâlnit în viaţă, căci în fiecare sălăşluieşte un maestru interior ce aşteaptă să fie trezit.

Date de contact:

tel: 0733 245 271
site: www.adrianconstantinescu.ro

Contactati-ne

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA

Bulevardul Stirbei Voda nr. 7 Craiova. Dolj, Romania

  • Presedinte: 0725.161.169
  • Secretariat: office@inlpsi.ro

© INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA.