Cercetari

Influenta ADN ului asupra materiei

 "Cine privește în exterior visează, cine privește în interior se trezește ", Carl Jung


Acest articol aduce în atenție studiile biofizicianului rus Vladimir Poponin și implicațiile acestora pentru sănătatea și viața noastră de zi cu zi. 

Masaru Emoto


Dr. Masaru Emoto (n. 22 iulie 1943), autor și antreprenor japonez este cunoscut pentru declarațiile sale privind influența conștiinței umane asupra structurii moleculare a apei.

Adevarul din spatele mastilor stiinta versus pseudo stiinta


"Adevărul este că felul în care ne văd ceilalți oameni nu este despre noi - este vorba despre ei și despre propriile lor lupte, nesiguranțe și limitări. Nu este sănătos să permiteți ca judecata lor să devină adevărul vostru!”, Daniell Koepke

Nicio știință nu a ajuns încă la deținerea adevarului complet și probabil nici nu se va întâmpla curând acest lucru, deci ce factori determină definirea a ceva ca fiind ”știință” sau ”pseudo- știință”?

 cimatica

Cimatica, știința care studiază influența sunetului asupra materiei, “se definește ca o modalitate de terapie cu ajutorul sunetului, bazată în esență pe faptul că orice celulă a organismului viu este controlată de un câmp electromagnetic care rezonează la anumite frecvente particulare de sunet. Când organismul este sănătos, aceste frecvente sunt staționare și constante, dar orice disfuncție sau boala rupe armonia corpului și, în zona afectată, se generează o rezonanță crescută.” (T. D. Stănciulescu, "Terapia prin lumina").