Yoga cu Povesti

yoga1 01

 

Ce inseamna sanatatea?
Sanatatea nu inseamna doar starea de bine a corpului nostru, ci este starea de bine a intregului, presupune gasirea unui echilibru intre mental, emotional, fizic si spiritual.
Sanatatea presupune uneori un proces de vindecare, insa adesea este mult mai eficienta initierea unui proces de preventie. Cu cat acordam mai multa atentie sanatatii noastre pe toate cele 4 planuri, cu atat ajungem mai repede sa traim o viata mai responsabila, mai implinita, mai placuta, mai usoara si mai eficienta.

Ce-si propune programul nostru?
1. Depistarea mesajelor subtile ale corpului nostru legate de starea de sanatatea fizica si aspectele asupra carora avem de lucru, de asemenea isi propune depistarea convingerilor sabotoare.
2. Exersarea acordarii la semnalele inteligentei corporale a.i. sa beneficiem in mod plenar de starea de sanatate.
3. Dezvoltarea inteligentei mentale si emotionale accesand carti, idei si dialogul cu ceilalti legat de experiente din care sa putem invata, cu scopul de a:
- slefui un mod de gandire echilibrat, constructiv si setat pentru succes si abundenta in viata.
- ne imprieteni atat de tare cu sentimentele/emotiile noastre, incat acestea sa actioneze pentru noi si nu impotriva noastra.
4. Alcatuirea celui mai bun scenariu posibil pentru o sanatate si o stare de bine si implinire totale.
5. Invatarea acordarii modului de gandire si simtire cu posturi corporale menite sa ne sustina schimbarea, sa ne incarce cu energie si incredere in sine si in viata, sa declanseze plenar procesul de regenerare celulara si crestere a sistemului imunitar, pentru a sustine energetic scenariul de viata dorit.


Abordari utilizate: Neuro-Programare lingvistica, abordare Somatica, Hatha si Yin Yoga, tehnici de respiratie, relaxare, meditatie, imagerie ghidata.

Cand incepem?
7 noiembrie, cu urmatorul program: in fiecare joi seara intre orele 18,00 - 21,00, timp de 12 intalniri cu posibilitate de prelungire a programului dupa terminarea celor 12 intalniri (la cererea participantilor).

Care este contributia ta?
120 lei/intalnire (3 ore) sau 1200 lei/tot programul (12 intalniri, respectiv 12 zile de joi), daca achiti integral la inscriere.

Cu cine?
Laura-Maria Cojocaru - Psihoterapeut, Trainer NLP Somato-Integrativ si Instructor acreditat Yoga Alliance.

Unde?

Craiova, intr-un loc cu multa lumina, caldura fizica si sufleteasca, buna energie si multa iubire. Cei inscrisi vor primi si un GPS energetic si informational precis :).

Cum ma inscriu?
a. trimitand un sms la nr de telefon 0725161169 (Laura-Maria Cojocaru) cu numele tau si mesajul “vreau yoga cu povesti”
si
b. achitand un avans de 120 lei (contravaloarea primului modul) sau 1200 lei (intreg programul, daca alegi sa beneficiezi de reducere) in contul: RO73INGB0000999904400681, Laura-Maria Cojocaru.

Sa ne fie cu folos! :)

 

 

Contactati-ne

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA

Bulevardul Stirbei Voda nr. 7 Craiova. Dolj, Romania

  • Presedinte: 0725.161.169
  • Secretariat: office@inlpsi.ro

© INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA.