Scrisoare catre copilul meu interior despre ce am facut cu visurile lui

Scrisoare catre copilul meu interior despre ce am facut cu visurile lui
 
 
Dragul meu copil interior,

       Dragul meu, știu că ești mereu supărăt și că mai ai multe de îndeplinit pentru a-ți atinge țelurile propuse în viață. Sper sa te vindeci și să fi la fel de fericit cum erai înainte, în primii ani de viață. Vreau să-ți găsești entuziasmul, bucuria clipei și fericirea de a trăi și a exista.  Vreau să te bucuri de natură, de floră, de faună, de armonia ta cu natura, de un miraculos echilibru interior.

     Vreau să fi fericit în fiecare zi, vreau sa ștergi ca un burete care șterge o tabla scrisă cu întâmplări mai nefericite tot ce te-a deranjat sau suparat vreodată. Vreau să te bucuri de darul de a crea tu lucruri și obiecte, ca ceilalți să soarbă din fericirea ta prin fiecare picătură a creției tale. Vreau sa abunzi si sa simti in fiecare celulă a corpului tău pacea incerioară, liniștea, fericirea, creativitatea, abundența și prosperitatea, iubirea pentru tot ceea ce te înconjoară, recunoștiința, dragostea oamenilor care ți-o împărtășesc în felul lor!

     Visele tale sunt aseamenea unui evantai sau a unui copac cu multe ramuri, care pornesc de la o idee principală și  se dezvoltă în zeci de alte ramificații, rezultatul fiind colosal.

     Am învățat de la tine să fiu curajoasă, să nu mă tem de nimic, să trec și să înfrunt situații neplăcute și sa mă bucur de orice. Învățămintele pe care ți le transmit sunt să fi la fel de visător, curajos, ambițios, visător și de unic!

Andreea Circiumaru, designer vestimentar

 

 

Draga mea,
    As vrea in primul rand sa-ti cer iertare....cum sti prea bine in ultima perioada nu ti-am trecut pragul prea des! Sa stii ca nu am uitat de tine si nici nu as putea uita vreodata!
    Imi cer iertare pentru tot ce ti-a stirbit sau eclipsat bucuria!
    .........eu zic sa facem pace, sa ne iertam.............
    Asa ca ia-ma acum de mana draga mea, sa mergem mai DEPARTE, cat mai DEPARTE!
Simona Geana, economist

Contactati-ne

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA

Bulevardul Stirbei Voda nr. 7 Craiova. Dolj, Romania

  • Presedinte: 0725.161.169
  • Secretariat: office@inlpsi.ro

© INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA.