Acreditari INLPSI

INLPSI NLP Practitioner certificate

 

 

Ce presupune acreditarea INLPSI?

Acreditarea INLPSI iti ofera posibilitatea de a aplica in context profesional tehnicile si metodele interventiei somato-integrative prin NLP.

 

 

 

I. Criterii acreditare Traineri NLP INLPSI:

 1. absolvirea treptelor de NLP Practitioner, NLP Master NLP, Trainer NLP, indiferent de scoala formatoare!
 2. absolvirea modulelor Somato-Integrative INLPSI (doar pentru persoanele care au absolvit la alta scoala formatoare decat INLPSI)
 3. minim 200 de ore de dezvoltare personala intr-o forma de psihoterapie, coaching sau wing-wave
 4. asistenta la un curs intreg de NLP Practitioner Somato-Integrativ si unul de NLP Master Somato-Integrativ la oricare dintre Trainerii NLP INLPSI. Asistenta se va finaliza cu un eseu si o proba practica ale carui teme vor fi stabilite de trainerul la care se face asistenta. Asistenta este gratuita pentru cursantii care au absolvit integral toate nivelurile de formare la INLPSI
 5. minim 100 de ore de somatoterapie, dans-terapie, kinetoterapie si alte abordari terapeutice pentru lucrul cu corpul 
 6. participare la workshop-uri, seminarii, conferinte, congrese INLPSI (10 credite)
 7. cursuri formare continua CPR (20 de credite)
 8. prezentarea unui eseu despre sine (scris) si prezentarea in fata comisiei a unei tehnici la alegere pentru lucrul cu grupurile (min 30 min, max 1 ora)
 9. curs trainer de traineri
 10.  insusirea, semnarea si respectarea codului de etica INLPSI
 11.  plata anuala a cotizatiei de 20 €
 12.  plata taxei de analiza dosar de 20 €. Sunt scutiti de taxa analiza dosar cursantii care au absolvit integral toate nivelurile de formare la INLPSI
 13.  acumularea continua de 10 credite anuale formare continua (CPR, evenimente NLP, CMR) + 5 credite evenimente INPLSI. Creditele sunt transferabile doar pt anul urmator sau pentru urmatorii 2 ani, doar in conditii de: interventie chirurgicala (exceptie chirurgie plastica de infrumusetare fara motive de accidente prealabile) sau sarcina!

Reacreditarea: se face o data la 4 ani, facandu-se dovada anuala a creditelor si avand 2 recomandari de intervizare de la 2 colegi INLPSI. Intervizarile se pot face in discutii 1-1 sau in grupuri organizate de INLPSI.

Acreditare: diploma cu titulatura de Trainer NLP INLPSI 

Abilitati: organizare formare profesionala pentru NLPP Somato-Integrativ, NLPM Somato-Integrativ si NLPT Somato-Integrativ, cu drept de eliberare diplome INLPSI si IANLP, consiliere psihologica individuala prin NLP Somato-Integrativ (doar pentru persoanele cu atestat de libera practica CPR), dezvoltare personala prin NLP Somato-Integrativ, coaching individual prin NLP Somato-Integrativ, organizare grupuri terapeutice si grupuri de dezvoltare personala pe diverse teme.

 

II. Criterii acreditare Consilieri INLPSI:

 1. absolvire NLP Practitioner Somato-Integrativ si NLP Master Somato-Integrativ 
 2. absolvirea formarii de consilier dezvoltare personala CPR sau absolvirea cursului de consilier dezvoltare personala ANC
 3. insusirea, semnarea si respectarea codului de etica INLPSI
 4. plata anuala a cotizatiei de membru INLPSI de 20 €

Acreditare: diploma cu titulatura de Consilier INLPSI

Abilitati: consiliere dezvoltare personala, coaching individual, life coaching, organizare grupuri terapeutice si grupuri de dezvoltare personala pe diverse teme.

 

Contactati-ne

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA

Bulevardul Stirbei Voda nr. 7 Craiova. Dolj, Romania

 • Presedinte: 0725.161.169
 • Secretariat: office@inlpsi.ro

© INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA.