SESIUNE DE RESPIRATIE CONSTIENTA “VINDECAREA STRABUNILOR”

Vindecarea Strabunilor Craiova psiholog psihoterapeut Laura Maria Cojocaru NLP Romania

 

 

CRAIOVA, 4 NOIEMBRIE 2022, între orele 18,30 - 21,30, Bulevardul Știrbei vodă 7A

 

“Vindecarea străbunilor”este o sesiune de respiraţie conştientă care tratează omul ca “fiinţă colectivă ancestrală”. La o primă vedere ne percepem ca fiinţe separate, responsabile doar pentru propriile gânduri, emoţii şi pentru percepţia pe care o avem asupra realităţii prin intermediul simţurilor. Dincolo de aceste aspecte ce ţin de individualitate (şi care, la rândul ei, este o manifestare fractală a trunchiului comun al omenirii) există în noi o vibraţie încorporată ce stochează întregul bagaj emoţional colectat din arborele genealogic. Ea ne face sensibili şi vulnerabili la toţi acei stimuli care reconfigurează contextul traumatic pe care părinţii şi strămoşii noştri l-au experimentat, activându-ne memoria ancestrală şi un întreg registru emoţional de joasă frecvență. Astfel, prin sentimentele, gândurile şi spectrul nostru comportamental, vorbesc mamele, taţii, bunicii şi înaintaşii noştri până în negura timpului.
Un întreg șir de strămoși a respirat pe linia noastră genealogică, întipărind în cronica propriilor existenţe o sumedenie de emoţii şi experienţe neconsumate. Acum a sosit vremea să respirăm conştient în “ceaţa” istoriei, să ne recunoaştem cine suntem cu adevărat, o generaţie curajoasă menită să-şi depăşească programarea genetică. În acest fel, descendenții noștri vor avea disponibilă pentru viitorul lor o cale mai curată. În loc să rămână captivi în continuare, de-a lungul secolelor, în preocuparea de a-și curăța mereu trecutul și tiparele limitative moștenite, vor putea să-și dedice mai constructiv energia pentru crearea lumii noi pe care ne-o dorim și care bate la ușă.

Tema vindecării străbunilor este esențială pentru ridicarea la un nivel superior al înțelegerii modului în care karma colectivă poate fi purificată. De-a lungul erelor istorice, războaiele, competiția generată de lupta pentru resurse și conflictele interumane au încărcat puternic corpul astral al omenirii. Multiplicarea mai departe și intensificarea acestor tipare poate duce într-o zonă periculoasă, de efecte ireversibile pentru evoluția rasei umane. Crearea de către fiecare dintre noi a unui spațiu personal, sigur și protector pentru vindecarea pe neam, a devenit absolut imperioasă pentru zilele noastre. Altminteri, nici nu putem aprecia cât de mult vom rămâne tributarii lecțiilor neînțelese și nerezolvate ale trecutului.
Această sesiune este una de regăsire, conştientizare şi reîmputernicire. Este un proces de filtrare a frecvenţelor grele, stagnante în corpul şi oasele noastre și vizează recâştigarea unor aspecte legate de libertatea individuală şi colectivă. Este o călătorie personală a cărei importanță o înțelegem și ne-o asumăm în scopul atragerii unui viitor mai promițător pentru noi și pentru cei ce vor urma.

Beneficiile majore ale acestei sesiuni de respiraţie sunt:
• Dizolvarea tensiunilor inconştiente moştenite;
• Decondiţionarea mentală şi emoţională faţă de trecut;
• Câştigarea toleranţei şi bunăvoinţei faţă de sine și față de aproape;
• Reconsiderarea atitudinii faţă de suferinţele şi încercările semenilor;
• Înţelegerea mai profundă a tiparelor propriei vieți;
• Curățarea karmei individuale şi a celei de neam;
• Înțelegerea importanței iertării;
• Creșterea discernământului în alegerea partenerilor și asociaților;
• Crearea unui fundament mai curat pentru exprimarea generaţiilor viitoare.
Locație: Craiova, Bulevardul Știrbei Vodă nr. 7A.
Pentru partea practică, este necesar ca participanții să își aducă cu ei o saltea (izopren) și o păturică.

Investiţie: 250 lei.

Înscrieri: Maria Laura Cojocaru – Tel: 0725161169
Înscrierea se face doar pe baza achitării complete a cursului cu maxim 48 de ore înaintea începerii, adică maxim până pe 2 noiembrie, în contul: RO73INGB0000999904400681, Cojocaru Maria-Laura.

Detalii despre curs: Adrian Constantinescu - Tel: 0733245271 / E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Contactati-ne

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA

Bulevardul Stirbei Voda nr. 7 Craiova. Dolj, Romania

  • Presedinte: 0725.161.169
  • Secretariat: office@inlpsi.ro

© INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA.