Trezește puterea interioară

puterea interioara 01

CE ESTE ”SINELE”

Noțiunea de Sine trece dincolo de ”al meu” și se reduce pur și simplu la starea de ”a fi” (eu sunt), o stare de maximă potențialitate care descătușează resursele și energiile personale. Sinele egotic, este o dimensiunea polarizată compusă din corp, minte, emoții, este condiționată și are ca scop ”crearea unei imagini sociale”, pe când Sinele nu are o imagine, este neutru, nu are formă (amorf) și face parte din Forța plină de Compasiune a Vieții.

La acest curs nu vorbim de ”sine” ca un concept abstract și amorf ci ca o energie specifică (Kundalini) care se ridică de la baza coloanei vertebrale (polaritate feminină) până la nivelul creștetului capului (polaritate masculină) pentru a atinge starea de maximă potențialitate, de întregire umană. Prin această contopire a energiile polare, eu înțeleg ”mariajul intim” care are loc în ființa noastră.

DE CE SĂ PARTICIPI LA ACEST CURS

*exerciții practice (asanas) care îți vor declanșa energia proprie a Sinelui
*vei simți pur și simplu, vibrând în interior Sinele și vei putea vizualiza poate pentru prima dată ”lumina internă”
*vei depista cele 3 mari blocaje care îți încorsetează energia vitală
*vei învăța exerciții practice pentru a debloca cele trei mari noduri (granthi)
*pot apărea vindecări spontane (sunt numeroase cazurile în care au indivizii s-au vindecat sau recuperat instantaneu)
*va crește semnificativ nivelul energetic și talentele creatoare
*vei simți o stare profundă de liniște și conectare cu ființa ta, practic te vei întoarce înapoi în CENTRU)

O EXPERIENȚĂ PERSONALĂ

Am descoperit că ”nu sunt CORPUL”, că ”nu sunt EMOȚIILE mele”, că ”nu mă identific cu narațiunile despre mine furnizate de MINTE” în urmă cu aproape 8 ani de zile pe când mergeam la niște sesiuni de inforenergoterapie și bioenergoterapie cu un mare parapsiholog. În urma ședințelor și transmisiunilor făcute de acesta, am învățat câteva exerciții de yoga tibetană și am avansat cunoașterea în mod personal spre kundalini yoga. Trezirea lui Kundalini a durat vreme de trei luni de zile, cu reacții psiho-somato-energetice foarte puternice și stări de conștiință extinsă care mi-au schimbat total percepția asupra lumii interioare și exterioare, ajutându-mă să îmi vindec o hernie de disc lombară aflată într-un stadiu avansat.

 

DETALII PARTICIPARE

Ore: 18,30 - 20,30

Ținută: sport-casual

Contribuție: 150 RON, locuri limitate

Înscriere la 0725 161 169 (Laura Cojocaru)

Pentru a va asigura locul la grup, se percepe un avans de 50 lei pe care-l puteti achita in contul: RO73INGB0000999904400681, Cojocaru Maria-Laura, precizand la detalii plata numele seminarului pentru care optati.

Locație: Bulevardul Stirbei Voda, 7A

 

DESPRE INSTRUCTOR: Adrian C. Băjenaru este licențiat în psihologie, trainer în meditație mindfulness ți practici taoiste (tai chi, qi gong, alchimie internă). Autorul articolului științific ”Mindfulness , Flux și Flourishing” (2015) și al manualului de dezvoltare personală și evoluție spirituală ”Înapoi în prezent” (2017)

Contactati-ne

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA

Bulevardul Stirbei Voda nr. 7 Craiova. Dolj, Romania

  • Presedinte: 0725.161.169
  • Secretariat: office@inlpsi.ro

© INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA.