Respiratia Oaselor, Sound Healing si Boluri Tibetane

resp oase 01
 
Va invitam la un atelier de realiniere a structurilor corp-minte-suflet, sustinut de AdrYang prin practica ghidata de si ALCHIMIE INTERNA si Eliza prin sunetele sacre si frecventele vindecatoare ale Bolurilor Tibetane.
 
Am conceput acest workshop special pentru ca la final sa:
... ai bateriile reincarcate
... plantezi in sufletul tau semintele unei noi perspective
... sa te simti ca un nou nascut
 
Corpul este templul Sufletului tău, modul de exprimare și manifestare a Sufletului tău în această lume.
 
Pasind pe drumul evolutiei si deschiderii catre constiinta Unitatii, avem nevoie sa lucram sincronizat pe fiecare din structurile ce ne alcatuiesc sistemul ca un Tot Unitar. Miscarea constienta si armonioasa a corpului, combinata cu o atentie specifica si cu frecvente inalte ale sunetelor sacre, ne vor sustine sa recream Unitatea Interioara si sa ne realiniem cu Tot ceea ce este.
 
RESPIRATIA OASELOR (PRACTICI DE BAZA)
 
Fascinanta respiratie taoista a oaselor improspateaza cu Qi intreg corpul. Oasele vibreaza precum diamantele in urma acestei repsiratii si vindecarea apare la nivel profund. Sistemul nostru osos este capabil sa ingereze cantitati masive de energie. Cand energia aunge la nivel fiziologic esenta (Jing) noastra se imbunatateste si capata proprietati terapeutice. In corpul nostru exista toate resursele necesare vindecarii si ameliorarii afectiunilor noastre generate prin conditionare karmica.
 
Cu ajutorul respiratiei oaselor folosim hormonii, mineralele si vitaminele propriului nostru corp pentru a ne optimiza starea de sanatate, pentru a dobandi longevitate si claritate mentala.
 
Efectele generale ale meditatiei respiratiei oaselor:
 
- vindeca insomnia si stresul
- accelereaza productia de globule rosii si albe
- creste energia sexuala
- mareste densitatea osoasa, excelent adjuvant pentru tulburarile osteoporotice sau fragilitatea oaselor
- ajuta sistemul imunitar sa creasca productia de anticorpi
 
Cu doar 10 minute de practica pe zi... apare magia!
 
BOLURILE TIBETANE
 
Sunetele emise de bolurile tibetane creaza un liant intre structurile noastre, aducand in campuri frecventele sacre ale sunetului primordial OHM /AUM cat si cele corespunzatoare fiecarei chakre in parte. Ele sustin recrearea Armoniei interioare si a functionarii optime, sincronizate, a tuturor partilor din corp si a tuturor structurilor.
 
Silaba AUM sau OM (OHM) din tradiţia hindusă este considerată sunetul primordial al Cosmosului, cel mai puternic sunet care a existat vreodată, reprezentand Logosul, Verbul, Sunetul Initierii, originea creaţiei şi reverberaţia care de atunci este perpetuă, ca suport al tuturor lucrurilor. In tradiţia tibetană OM sau AUM reprezintă aspecte diferite ale trinităţii: - corp, - cuvânt - minte.
 
Aceste sunete sustin accesarea memoriei celulare a creatiei primordiale, in perfectiunea ei Divina, conectata cu Sursa si cu Mama Pamant, sincronizata cu Tot ceea ce este creat si cu propria Misiune aici, in aceasta existenta.
 
Sunetul bolurilor tibetane, induc o stare de profunda liniste interioara, producand unde cerebrale alfa si theta, care genereaza stari meditative foarte profunde, sustin relaxarea mentala şi fizica, îmbunătăţind in acelasi timp procesul de învăţare, memoria şi inteligenţa. Ele faciliteaza trecerea spre un alt nivel de înţelegere, asiminare si traire a vieţii.
 
Principalele beneficii ale terapiei cu boluri tibetane si diapazoane:

•Dobandirea unei relaxari produnde
•Sincronizarea emisferelor cerebrale
•Imbunătăţirea concentrării
•Armonizare la nivel celular
•Eliminarea stărilor de stress, nervozitate sau anxietate
•Vindecarea insomniei prin reglarea somnului si a alternantei somn-veghe
•Deblocare meridianelor energetice si armonizarea centrilor energetici
•Sincronizarea celor două emisfere cerebrale
•Relaxare mentala si detasarea de orice carusel mental
•Reaccesarea intuitiei si a Cronicii Akasice
•Reglare hormonala
•Disparitia durerilor de cap sau dentare
•“Desfundarea” canalelor de eliberare a toxinelor din corp
•Reglarea metabolismului si a digestiei
 
Terapia prin SUNET

SUNETUL are o influenta puternica asupra materiei si a fost folosit din cele mai vechi timpuri pentru a inita vindecarea si starile de constiinta extinsa. Prin puterea sa de a patrunde in profunzime, la nivel celular dar si energetic, sunetele actioneaza holistic fiind un instrument eficient in terapiile alternative, capabil sa deschida portile spre echilibrul fizic, emotional, mental si spiritual, gratie unui spectru larg de armonii. Sunetul modifica frecventa si capacitatea de functionare a fiecarei structuri, aducand in functie de natura si frecventa lui, diferite influente raportate la intentiile noastre.

Sunetul este de fapt o miscare vibratorie a energiei existente in intreaga natura si in univers. Toate lucrurile din jurul nostru se afla intr-o miscare vibratorie constanta, de la planete si stelele din cosmos pana la cele mai mici existente de pe pamant. Exista sunete pe care le auzim clar si altele pe care nu le putem auzi, cum ar fi simfonia produsa de cosmos si plantete (MUZICA SFERELOR), dar pe care le auzim/percepem cu spiritul.
In sistemul de vindecare prin sunet se folosesc aceste rezonante in crearea unui nou domeniu al medicinii armonice, fiind folosite diapazoane ce reproduc muzica sferelor, astfel incat sunetul si rezonanta sa sa poata fi folosite in vindecare, dezvoltare si evolutie personala, prin armonizarea cu energetica vibrationala universala si a intregii creatii.
 
In apa, sunetul se deplaseaza de 4 ori mai repede. Atfel corpul uman este un rezonator perfect de sunet, dat fiind faptul ca are un continut de apa de aproximativ 70%. Organismul nostru se comporta ca un calculator extrem de inteligent, care preia si proceseaza continuu din mediu, informatii, sub forma de noi programe, restructurand sistemele vechi sau organizand altele noi.

Fiecare celula, fiecare organ al corpului nostru vibreaza continuu la o anumita frecventa. Cand un organ este sanatos, frecventa sa vibratorie se afla in armonie cu restul corpului. Daca aceasta frecventa se altereaza, armonia se rupe si apare starea de dezechilibru, deficienta sau boala. Astfel, frecventa unui organ sau sistem sanatos este total diferita fata de frecventa unui organ afectat! Frecventa unei stari armonioase este total diferita fata de frecventa unei stari tensionate.
 
Datorita principiului rezonantei, putem modifica frecventele alterate din organism, transmitand altele benefice. Suntele sacre, benefice, generate de instrumentele folosite in terapia prin sunet (boluri, diapazoane, clopotei, didgeridoo, muzica etc) ajusteaza vibratia mediului si a organismelor la frecventele emise, crescand capacitatea de dezvoltare si armonia interioara.

In orice vindecare, crestere, deschidere, este nevoie sa accesam un nivel de vibratie inalt, corespunzator evolutiei.
 
Indrumatorii acestui atelier:
 
AdrYang

Psiholog, Profesor TAO, Reiki Master, Buddhist Palm Ki Master, Initiat in hipnoza regresiva si meditatie terapeutica in stare de constiinta modificata, autorul cartii de evolutie spirituala Înapoi în prezent. Mai multe detalii pe www.adrianbajenaru.ro/despre
 
Eliza

Terapeut holistic ~ Terapie prin Sunet, Acutonics si Aum Fibonaci, Remedii Florale Bach, Practician Breathwork, Reiki si Inforenergetica, Consilier dezvoltare personala si Formator; Master in Kinetoterapie si Shiatsu. Detalii: Acutonics Sound Healing
 
 
DATA: 22 Decembrie 2018, intre orele: 10,00-14,00.
 
 
SCHIMB DE ENERGIE: 110 RON.
 
 
INSCRIEREA: se va face in baza unei confirmari la Maria-Laura Cojocaru, 0725 161 169, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
 

LOCATIA: Bulevardul Stirbei Voda 7A, Craiova.
 

PROF. SI GHID Adrian C. Băjenaru (AdrYang)

Contactati-ne

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA

Bulevardul Stirbei Voda nr. 7 Craiova. Dolj, Romania

  • Presedinte: 0725.161.169
  • Secretariat: office@inlpsi.ro

© INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA.