Curs de baza - Citirea fetei

Citirea fetei1 01
Cursul de bază

Ce se află în spatele aparențelor?

Care este adevărata personalitate a omului din fața ta?

Care este adevăratul mesaj și intenția din spatele vorbelor sale?

Ce înlănțuire de evenimente au dus la formarea lui ca om?

Este cineva care nu își pune aceste întrebări?

În cele mai vitrege condiții de viață, în deșert, acum mii de ani beduinii au descifrat tainele fizionomiei umane reușind ca nimeni alții să răspundă la toate aceste întrebări și să surprindă esența umanității dincolo de barierele rasei și religiei. Al Ferasa, această străveche artă și știință a fost păstrată și transmisă din generație în generație de beduini și sufiți până în zilele noastre.
Continuatorul acestei științe, Wael Abdul Hamid a sintetizat această știință și a realizat o metodă modernă de învățare accesibilă tuturor, structurată sub forma unui Curs de Bază și a unui curs de Nivel Intermediar accesibil celor care au trecut examenul după parcurgerea nivelului de bază.

La finalul acestora, cursanții vor deține un instrument pentru înțelegerea propriei personalități, a societății în care trăim, a tuturor celor cu care intrăm în contact.

Cursul de bază Al Ferasa este împărțit în trei module pe durata cărora cursanții vor lua contact cu istoria și filozofia Al Ferasa, cu mecanismul ce stă la baza tehnicii de identificare a personalității și a modului de formare a acesteia bazată pe fizionomie, se vor familiariza treptat cu modul de structurare și recunoaștere a trăsaturilor faciale și cu identificarea elementelor de personalitate și/sau stare pe care fiecare element din fizionomia umană le ilustrează.

Procesul de învățare a fiecarei trăsături pornește de la:

• identificarea vizuală,
• elementele specifice privind identificarea particularităților fiecărei trasături,
• explicarea mecanismului ce duce la formarea acesteia,
• elementele de personalitate care duc la formarea acestora,
• legăturile cu alte trăsături, interacțiuni

Structurarea și gradarea informațiilor este necesară datorită aspectului complex al acestora precum și necesității unei îmbunătățiri treptate a propriei experiențe legate de percepția și interpretarea fizionomiei celorlalți. Parcurgerea Cursului de Bază va oferi cursantului un sistem logic, coerent de a identifica și recunoaște trăsăturile fizionomiei umane decodificând corect personalitatea din spatele acestora.

Modulul 1 al cursului de bază are drept scop familiarizarea cursanților cu istoria, mecanismul, principiile și regulile de bază privind învățarea și folosirea Ferasa, structura feței, identificarea și caracteristicile de bază ale trăsăturilor, elemente de personalitate reflectate de fiecare dintre particularități. La finalul acestui modul, cursanții vor aplica toate aceste informații în exerciții conduse și validate de către profesor.

Modulul 2 va completa trasăturile fizionomiei cu un al doilea nivel de detaliere și va permite cursanților să obțină un nivel ridicat de analiză a fizionomiei umane, de identificare a trăsăturilor și a elementelor de personalitate.

Modulul 3 se va axa pe revizuirea completă a informațiilor predate anterior cu explicarea legăturilor dintre trăsături, aplicarea tuturor cunoștințelor în cadrul unor exerciții conduse de către profesor și introducerea unor elemente ce vor ușura continuarea studiului la nivelul intermediar.
Mai multe detalii curand...

Contactati-ne

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA

Bulevardul Stirbei Voda nr. 7 Craiova. Dolj, Romania

  • Presedinte: 0725.161.169
  • Secretariat: office@inlpsi.ro

© INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA.