Editura "Generatia iubire" - materiale de lucru

Oferte 2021-2022
 
1. Black Friday: în perioada 15 octombrie - 15 decembrie puteți achiziționa:
 •  pachet Carduri I + II la prețul de 480 lei (20% reducere!). Cod cupon reducere: BFC2021
 •  pachet Mesajele corpului la prețul de 224 lei (20% reducere!). Cod cupon reducere: BFM2021
 •  pachet mixt Carduri I + II și pachet Mesajele corpului 660 lei (25% reducere!). Cod cupon reducere: BFFull2021

2. Winter Giftîn perioada 20 decembrie - 8 ianuarie puteți achiziționa:
 
 • pachet Carduri I + II la prețul de 510 lei (15% reducere!). Cod cupon reducere: WGC2021
 • pachet Mesajele corpului la prețul de 238 lei (15% reducere!). Cod cupon reducere: WGM2021
 • pachet mixt Carduri I + II și pachet Mesajele corpului la prețul de 660 lei (25% reducere!). Cod cupon reducere: WGFull2021

3. Mărțișor și Multă Iubireîn perioada 12 februarie - 10 martie puteți achiziționa:
 
 • pachet Carduri I + II la prețul de 510 lei (15% reducere!). Cod cupon reducere: MC2021
 • pachet Mesajele corpului la prețul de 238 lei (15% reducere!). Cod cupon reducere: MM2021
 • pachet mixt Carduri I + II și pachet Mesajele corpului la prețul de 660 lei (25% reducere!). Cod cupon reducere: MFull2021
 
 
Oferte uzuale
 
I. Orice combinație de 2 - reducere 10%
II. Orice combinație de 3 - reducere 20% 
 
 
 
Editura Generația Iubire vă pune la dispoziție următoarele unelte de lucru extrem de utile atât pentru abordarea personală, cât și pentru cea profesională:
 
1. Pachet ”Mesajele corpului” ce conține: 3 cărți, un CD, un caiet de lucru, pix și semn de carte.
 
Mesajele corpului INLPSI NLP Romania Andra Tanasescu Laura Maria Cojocaru             
Înțelegerea Mesajelor Corpului nostru ne ghidează către o viață trăită în Abundență pe cele mai importante planuri ale ei: Sănătate, Relații, Finanțe, Timp Liber.
 
Pachetul de față vă pune la dispoziție:

• unelte de lucru pentru o perioadă de timp necesară și suficientă producerii transformării dorite și atingerii potențialului nativ la nivelul lui cel mai bun.
• informații utile despre conexiunea dintre mesajele corpului nostru și modul de gândire limitativ și emoțiile neprocesate.
• căi de restructurare a acestora susținute de unelte de lucru concrete, atât d.p.d.v. mental și emoțional, cât și fizic și comportamental.
Pachetul vine într-o prezentare de lux, într-o cutie de lemn în formă de carte, lucrată și personalizată manual.
Preț: 280 lei
Comanda o veți primi prin serviciul de curierat la adresa specificată în formularul de comandă, în în maxim 2-3 zile lucrătoare de la confirmarea plății în contul: RO73INGB0000999904400681, Cojocaru Maria-Laura.
  
 
2. Carduri meteforice/terapeutice "Drumul către tine", vol. I
                
Carduri mtaforice terapeutice volumul 1 INLPSI NLP Romania Andra Tanasescu Laura Maria Cojocaru
                
"Drumul către tine" este un set de carduri de lucru adresat în principal specialiștilor NLP, psihologilor, psihoterapeuților, coach-lor, trainerilor etc.
De asemenea, acest set de carduri este un bun instrument de mind-setting pentru orice persoană care își dorește îmbunătățirea calității vieții.
Setul contine 101 carduri cu imagini și 5 dintre cele mai cunoscute metode de lucru ale abordării NLP. Acestea pot fi utilizate ca atare (fiecare metodă are descrise instrucțiunile necesare), cât și în combinație cu cardurile cu imagini.
Forma de lucru este una lejera și poate fi adaptată în funcție de necesitatea și imaginația utilizatorului.
Preț: 250 lei
Comanda o veți primi prin serviciul de curierat la adresa specificată în formularul de comandă, în maxim 2-3 zile lucrătoare de la confirmarea plății în contul: RO73INGB0000999904400681, Cojocaru Maria-Laura.
 
3. Carduri metaforice/terapeutice "Drumul către tine", Vol. II
 
Carduri metaforice terapeutice volumul 2 INLPSI NLP Romania Andra Tanasescu Laura Maria Cojocaru  
Lucrul cu cardurile terapeutice/metaforice se bazează pe: joc, metaforă, mecanismele proiecției și asocierii.
„Putem asemăna cardurile terapeutice cu niște cărți neterminate care ne invită să le finalizăm, folosindu-ne de imaginație și de abilitățile de proiecție și asociere.
Cardurile terapeutice utilizează starea de joc și lucrul cu metafora. Atât jocul cât și metafora constituie doua instrumente puternice în crearea de punți între ceea ce știm despre noi și partea ascunsă din noi înșine (partea de profunzime), respectiv între conștient și inconștient. Combinația dintre joc și metaforă ne crește capacitățile creative și ne ajută să depășim problemele cu care ne confruntăm.”
Acest set reprezintă volumul II din colecția de carduri metaforice „Drumul către tine”
Setul conține:
 • 160 Carduri Imagini Metaforice
 •  50 Carduri Emoții + / -
 • 180 Carduri Convingeri Limitative
 • 180 Carduri Soluții
 • 100 Carduri Tehnici: Fereastra Johari, Cadrarea și recadrarea, Pozițiile perceptuale, Nivelurile Neurologice, Timeline, Chunk up, Chunk Down, Proiecții ale sinelui, Strategia realității, Somatizarea
 • Carte cu informații din NLP Practitioner și NLP Master și recomandări de exerciții, cu variante multiple, pentru utilizarea cardurilor.
Preț: 350 lei
Comanda o veți primi prin serviciul de curierat la adresa specificată în formularul de comandă, în maxim 2-3 zile lucrătoare de la confirmarea plății în contul: RO73INGB0000999904400681, Cojocaru Maria-Laura.
 
DESPRE AUTORI:

Laura Maria Cojocaru INLPSI
Laura-Maria Cojocaru este președinte și fondator al Institutului de Neuro-Programare Lingvistică Somato-Integrativă (INLPSI) și președinte și fondator al Asociației ”Generația Iubire”, este Psihoterapeut şi Trainer în Programare Neuro-Lingvistică. A studiat natura minţii umane urmând 9 formări profesionale cu abordări diferite - psihoterapie integrativă, hipnoză clinică, relaxare și psihoterapie ericksoniană, psihoterapie de cuplu și familie, psihologie clinică, neuro-programare lingvistică, terapii florale Bach, consultant Panorama Socială, instructor internațional yoga. De peste 11 ani ghidează oamenii atât în ședințe individuale cât și de grup și organizează cursuri şi traininguri în România, cu scopul de a-i face pe oameni să-și acceseze și utilizeze la potențial maxim resursele interioare.
Contact autor:
www.inlpsi.ro 
Tel.: 0725 161 169
e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
 
Andra Tanasescu inlpsi nlp somato dansterapie
 Andra Tănăsescu, vicepreședinte al Institutului de Neuro-Programare Lingvistică (INLPSI) și vicepreședinte al Asociației ”Generația Iubire” este Psiholog, Trainer NLP, Consultant Panorama Socială, Coach Wing-Wave și Consilier dezvoltare personală. A urmat studiile în psihologie, având formarea în terapia de cuplu și familie. Fiind atrasă de conexiunea dintre minte, emoții și corp, a urmat o formare în terapia prin dans și mișcare și își continuă studiile de psiho-somatică și neuro-programare lingvistică. După peste 5 ani de experiență de training în mediul corporate și în privat, oferă cursuri ce creează o experiență completă de auto-cunoaștere și evoluție personală. Îmbinarea psihologiei, cu NLP-ul și tehnici de psiho-somatică, permit oricărui om să aplice imediat cele învățate, în orice domeniu al vieții sale.
Contact autor:
www.inlpsi.ro
Tel.: 0728 075 221
e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Contactati-ne

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA

Bulevardul Stirbei Voda nr. 7 Craiova. Dolj, Romania

 • Presedinte: 0725.161.169
 • Secretariat: office@inlpsi.ro

© INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA.