Statut

 

Extras:

Capitolul I

Dispozitii generale

Art. 2

ASOCIATIA “INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE LINGVISTICA SOMATO-INTEGRATIVA” este o organizatie nonguvermanentala, fara scop lucrativ, cu pearsonalitate juridica, independenta de administratia locala si centrala, ce reuneste prin libera adeziune persoane care isi pun contributia lor materiala, cunostintele si activitatea lor proprie in folosul comunitatii locale si in zone adiacente din tara si strainatate. Ea isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile tarii si prezentul statut.

ASOCIATIA “INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE LINGVISTICA SOMATO-INTEGRATIVA” serveste stiintei, cercetarii si educatiei pe baza modelului de comunicare specifice programarii neuro-lingvistice, psihologiei integrative si somatice, cu aplicabilitate în orice domeniu de comunicare interumana (pedagogie, educatia adultilor, relatia cu pacientul în medicina, relatii sociale, terapie asistata de animale).

Art. 3

ASOCIATIA “INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE LINGVISTICA SOMATO-INTEGRATIVA” are personalitate juridica in temeiul O.G. 26/2000 cu modificarile ulterioare si in urma inregistrarii sale ca persoana juridica la judecatoria Craiova in Registrul fundatiilor si asociatiilor.

Art. 4

ASOCIATIA “INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE LINGVISTICA SOMATO-INTEGRATIVA” este persoana juridica de drept privat fara scop patrimonial, fiind deplin autonoma din punct de vedere structural, functional si economic.

Art. 5

Organele sale de conducere au, de la data dobandirii personalitatii juridice, autonomie fata de orice organizatie, societate, asociatie, fundatie din tara sau strainatate cu care intra in raporturi, precum si fata de organele puterii si administratiei publice si fata de orice organe sau autoritati politice sau apolitice. Autonomia ASOCIATIEI “INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE LINGVISTICA SOMATO-INTEGRATIVA” este garantata de lege ca persoana juridica de drept privat autorizata.

Art. 6

-          Asociaţia poate deschide filiale locale sau regionale, la initiativa membrilor si cu aprobarea Consiliului Director.

 

Art.7

Durata de functionare a ASOCIATIEI “INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE LINGVISTICA SOMATO-INTEGRATIVA” este nelimitata, incepand cu data inscrierii in Registrul asociatiilor.

Contactati-ne

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA

Bulevardul Stirbei Voda nr. 7 Craiova. Dolj, Romania

  • Presedinte: 0725.161.169
  • Secretariat: office@inlpsi.ro

© INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA.