Scopul si obiectivele INLPSI

 

INSTITUTUL de NEURO-PROGRAMARE LINGVISTICA SOMATO-INTEGRATIVA


- este persoana juridica de drept privat fara scop patrimonial, fiind deplin autonoma din punct de vedere structural, functional si economic.
- serveste stiintei, cercetarii si educatiei pe baza modelului de comunicare specifice programarii neuro-lingvistice, psihologiei integrative si somatice, cu aplicabilitate în orice domeniu de comunicare interumana (pedagogie, educatia adultilor, relatia cu pacientul în medicina, relatii sociale, terapie asistata de animale).

Asociatia profesionala INLPSI are drept scop: imbunatatirea comunicarii interumane in toate domeniile de necesitate, promovarea, sprijinirea, realizarea si coordonarea de activitati evidentiate din punct de vedere social, educational, cultural, ecologic, turistic, care sa contribuie la dezvoltarea unei serii de activitati de:


1. formare profesionala specifica Neuro-Programarii Lingvistice, Somato-Integrative, atat pentru tineri cat si pentru adulti;
2. interventie psihoterapeutica, consiliere psihologica si de dezvoltare personala, training pentru companii, interventie terapeutica cu animale pentru tineri, adulti, persoane in varsta si copii cu dizabilitati;
3. dezvoltare personala, organizare de excursii si tabere cu tematica terapeutica si de formare profesionala pentru tineri, adulti si persoane in varsta.
4. facilitarea implicarea voluntarilor in activitati care sa sustina scopul si obiectivele Asociatiei INLPSI.
5. coordonarea de activitati editoriale.
6. initierea si desfasurarea de schimburi culturale, educative cu persoane si institutii cu caracter similar din tara si din strainatate.

Contactati-ne

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA

Bulevardul Stirbei Voda nr. 7 Craiova. Dolj, Romania

  • Presedinte: 0725.161.169
  • Secretariat: office@inlpsi.ro

© INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA.