Trainer NLP

I . Conditii Traineri NLP:

 1. absolvire NLP Practitioner, NLP Master si Trainer NLP
 2. minim 200 de ore de dezvoltare personala intr-o forma de psihoterapie, coaching sau wing-wave
 3. asistenta la un curs integral de NLP Practitioner si NLP Master la oricare dintre Trainerii NLP INLPSI sau Traineri NLP ai asociatiilor profesionale colaboratoare. Asistenta este gratuita si se va finaliza cu un eseu si o proba practica ale carei teme vor fi stabilite de trainerul la care se face asistenta!
 4. participare la workshop-uri, conferinte, congrese INLPSI (10 credite) si psihoterapie COPSI (20 de credite sau diploma de participare la 2 evenimente)
 5. prezentarea unui eseu despre sine (scris) si prezentarea in fata comisiei a unei tehnici la alegere pentru lucrul cu grupurile (min 30 min, max 1 ora)
 6. curs trainer de traineri
 7. insusirea, semnarea si respectarea codului de etica INLPSI
 8. plata anuala a cotizatiei de 15 €
 9. plata taxei de analiza dosar de 20 €. Sunt scutiti de taxa cursantii INLPSI (cerinta nr 1)

Reacreditare: la 4 ani, facandu-se dovada anuala a creditelor si cu recomandari de intervizare de la 2 colegi INPLSI. Intervizarile se pot face in discutii 1-1 sau in grupuri organizate de INLPSI.

Abilitati: diploma cu titulatura de Trainer NLP INLPSI pentru: consiliere psihologica individuala prin tehnici NLP , psihoterapie prin tehnici NLP  (doar pentru persoanele cu formarea de baza intr-o forma de psihoterapie acreditata COPSI), coaching individual (doar pentru absolventii unui curs de coaching), organizare grupuri terapeutice si grupuri de dezvoltare personala pe diverse teme, organizare formare profesionala pentru NLPP, NLPM si NLPT cu drept de eliberare diplome INPLSI si IANLP (in urma procedurii de acreditare IANLP) .

Contactati-ne

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA

Bulevardul Stirbei Voda nr. 7 Craiova. Dolj, Romania

 • Presedinte: 0725.161.169
 • Secretariat: office@inlpsi.ro

© INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA.