Trainer INLPSI

I.  Conditii Traineri NLP INLPSI:

 1. absolvire NLP Practitioner, NLP Master,Trainer NLP, NLP SOMATO-INTEGRATIV
 2. minim 200 de ore de dezvoltare personala intr-o forma de psihoterapie, coaching sau wing-wave
 3. asistenta la un curs intreg de NLP Practitioner, NLP Master si NLP SOMATO-INTEGRATIV la oricare dintre Trainerii NLP INLPSI sau Traineri NLP ai asociatiilor profesionale colaboratoare (doar pentru NLP Practitioner si NLP Master). Asistenta este gratuita si se va finaliza cu un eseu si o proba practica ale carui teme vor fi stabilite de trainerul la care se face asistenta!
 4. minim 100 de ore de somatoterapie, dans-terapie, kinetoterapie si alte abordari terapeutice pentru lucrul cu corpul 
 5. participare la workshop-uri, seminarii, conferinte, congrese INLPSI (10 credite) si cursuri formare continua COPSI (20 de credite sau diploma de participare la 2 evenimente)
 6. prezentarea unui eseu despre sine (scris) si prezentarea in fata comisiei a unei tehnici la alegere pentru lucrul cu grupurile (min 30 min, max 1 ora)
 7. curs trainer de traineri
 8. insusirea, semnarea si respectarea codului de etica INLPSI
 9. plata anuala a cotizatiei de 15 €
 10. plata taxei de analiza dosar de 20 €. Sunt scutiti de taxa cursantii INLPSI (cerinta nr 1)
 11. acumularea continua de 10 credite anuale formare continua (COPSI, evenimente NLP, CMR) + 5 credite evenimente INPLSI. Creditele sunt transferabile doar pt anul urmator sau pentru urmatorii 2 ani doar in conditii de: intreventie chirurgicala (exceptie chirurgie plastica de infrumusetare) sau sarcina.

Reacreditare: la 4 ani, facandu-se dovada anuala a creditelor si cu recomandari de intervizare de la 2 colegi INPLSI. Intervizarile se pot face in discutii 1-1 sau in grupuri organizate de INLPSI.

Abilitati: diploma cu titulatura de Trainer NLP INLPSI pentru: consiliere psihologica individuala somato-integrativa prin NLP , psihoterapie somato-integrativa prin NLP  (doar pentru persoanele cu formarea de baza intr-o forma de psihoterapie acreditata COPSI), coaching individual (doar pentru absolventii unui curs de coaching), organizare grupuri terapeutice si grupuri de dezvoltare personala pe diverse teme, organizare formare profesionala pentru NLPP, NLPM si NLPT cu drept de eliberare diplome INPLSI si IANLP (in urma procedurii de acreditare IANLP) .

Contactati-ne

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA

Bulevardul Stirbei Voda nr. 7 Craiova. Dolj, Romania

 • Presedinte: 0725.161.169
 • Secretariat: office@inlpsi.ro

© INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA.