Reprogramarea ADN-ului folosind puterea cuvintelor

cuvinte adn programare succes prosperitate sanatate iubire NLP INLPSI
 
Puterea de a modifica ADN-ul nu este în genele noastre, ci în gândurile noastre. Știința demonstrează că ne putem schimba ADN-ul prin controlul minții. Nu există minte și corp ca unități separate, independente. Corpul și mintea sunt legate indisolubil, iar gândurile pe care le gândim și activitatea minții determină sănătatea și expresia ADN-ului nostru.
 
1. Viața înseamnă vibrație și frecvență
 
Principalul vibrației afirmă: „nimic nu se odihnește; totul se mișcă; totul vibrează.” Baza fiecărei stări de spirit și a materiei, inclusiv a condițiilor de boală sau de sănătate, este starea lor primară de vibrație. Îmbunătățirea vibrației tale interioare, care este „punctul de atracție” pentru experiențele din viața ta, este cheia strălucirii, abundenței și bucuriei. Însăși viața pe care o trăim este o reflectare a propriei noastre esențe vibraționale. Ceea ce credem, simțim și vorbim, este ceea ce vom crea ca experiență concretă.
 
Biofizicianul și biologul molecular rus Pjotr Garjajev și colegii săi au explorat comportamentul vibrațional al ADN-ului. Aceștia se referă la ADN-ul uman ca la un internet biologic, fiind mult superior celui artificial pe care l-a creat omul. Cercetarea lor explică fenomene precum auto-vindecarea la distanță, auto-clarviziune, intuiție, afirmații pozitive, lumină/aură neobișnuite în jurul oamenilor (și anume maeștri spirituali), influența minții asupra modelelor meteorologice și multe altele.
 
Cercetătorii occidentali au fost interesați în cea mai mare parte de studierea a 10% din ADN-ul nostru utilizat pentru construirea proteinelor. Cu toate acestea, cercetătorii ruși au dorit să investigheze ceilalți 90% considerați „reziduali”. Ei s-au alăturat lingviștilor și geneticienilor pentru a explora restul ADN-ului nostru și modul în care acesta ne influențează. Potrivit acestora, ADN-ul nostru nu este doar responsabil pentru aspectul nostru fizic, ci stochează date și guvernează comunicarea noastră.
 
Epigenetica
Baza pentru sănătatea noastră fizică este legată de energie. Cercetările în câmpurile energetice vibraționale au explodat în noua știință a epigeneticii. Informațiile colectate ne încurajează să abandonăm convingerile învechite că suntem victime ale codurilor genetice predeterminate. Acesta explică modul în care percepțiile asupra mediului nostru interior și exterior ne modelează biologia și comportamentul și ne fac stăpâni pe propriile noastre vieți.
 
2. Influența Cuvintelor
 
Una dintre cele mai impresionante descoperiri din știința epigeneticii este că cuvântul vorbit poate influența modul în care ADN-ul nostru instruiește informațiile către celulele noastre, afectându-ne în mod direct sănătatea, vibrația și bunăstarea. Este remarcabil faptul că expresia noastră ADN poate fi reprogramată prin vorbirea umană. Principiul legii atracției afirmă că ceea ce gândim și simțim atrage aceeași vibrație înapoi la noi. Cuvintele și gândurile din spatele lor emit frecvențe, astfel că, ceea ce vorbim sau gândim atrage spre noi materializarea aspectelor respective. Aceste rezultate ne influențează sănătatea, relațiile, finanțele, împlinirea obiectivelor.
Lingviștii ruși au descoperit că codul nostru genetic urmează aceleași reguli ca toate limbile umane. Ei au comparat regulile de sintaxă (cum punem cuvintele laolaltă pentru a forma fraze și propoziții), semantica (studiul semnificației în formele lingvistice) și regulile de bază ale gramaticii. Au descoperit că alcalinele din ADN-ul nostru respectă regulile gramaticale, la fel ca limbile umane. Deci, limbajul uman este pur și simplu o reflectare a ADN-ului nostru.

Lucrarea științifică a doctorului Masaru Emoto, autorul ”The Hidden Messages in Water”, dezvăluie că fiecare celulă din corpul nostru este afectată de cuvintele pe care le rostim și de frecvența vibrațională pe care o generează.
Fiecare cuvânt pe care îl rostim generează reacții neurochimice în creierul nostru, care direcționează energia, gândurile și creează experiențe în conformitate cu imaginile și sentimentele care se potrivesc cu cuvintele. Receptorii ADN citesc acest câmp energetic în termeni de frecvențe și răspund în consecință comunicând celulelor noastre funcții comportamentale de instruire. Cum gândim, ce spunem și cum acționăm, determină modul în care ne percepem și trăim experiențele vieții.

Putem alege conștient și proactiv să ne modelăm utilizarea cuvintelor și a propozițiilor la o frecvență vibrațională aliniată cu valori și principia de viață pozitive și îndreptate către evoluție, echilibru, iubire, acceptare, încredere etc.
Modelarea cuvintelor utilizate presupune un limbaj pentru a crea noi realități plăcute și este o abilitate ce poate fi învățată și îmbunătățită prin practică. Alegerea cuvintele utilizate ne poate schimba direcția vieții într-un moment și ne poate propulsa spre noi perspective. Realizarea faptului că starea noastră mentală vibrațională poate fi schimbată sau transmutată prin alegerea cuvintelor, ne permite să avem un cuvânt de spus asupra destinului nostru. Vorbirea din inimă creează o cale directă de înaltă frecvență care ocolește ego-ul și merge direct în comportamentul nostru conștient.

Alegând în mod conștient cele mai puternice cuvinte cu frecvențe mai mari, creem armonie, echilibru și bunăstare, iar experiențele noastre vor reflecta Bucurie și Prosperitate.
Propozițiile care conțin ”nu, nu pot, nu este, nu există, niciodată, nu o să, nu pot să, nu voi putea, nu ar trebui, nu aș putea, nu sunt capabil(ă,) etc.” pot fi restructurate folosind cuvinte pozitive, clare și de susținere care promovează o frecvență care ne îmbunătățesc bunăstarea interioară. Acest lucru va încuraja comportamente armonioase și răspunsuri positive și ne va transforma viața, dându-i un sens de împlinire și recunoștință.

3. Cum ne pot modifica cuvintele AND-ul - ”Ceea ce gândim, devenim”( Buddha)

Cercetătorii au descoperit că ADN-ul va reacționa întotdeauna la razele laser modulate în limbaj și chiar la undele radio, atâta timp cât sunt utilizate frecvențele adecvate. Acest concept explică în cele din urmă puterea din spatele afirmațiilor, hipnozei și a altor modalități de vindecare. Cercetătorii ruși au folosit aceste cunoștințe pentru a lucra pe dispozitive care pot modifica ADN-ul prin frecvențe radio și luminoase modulate adecvate și, astfel, pentru a remedia defectele genetice.
 
Grupul de cercetare al lui Garjajev a demonstrat că folosind această metodă, cromozomii deteriorați de frecvențe periculoase, cum ar fi razele X, pot fi reparate. Ei chiar au transformat cu succes embrionii de broască în embrioni de salamandră numai prin transmiterea tiparelor de informații ADN folosind genetica undelor! Spre deosebire de modul occidental de a tăia gene individuale din ADN, rușii au găsit o modalitate de a transfera toate informațiile fără niciuna dintre dizarmonii. Toate acestea au fost posibile doar folosind frecvența și limbajul, ceea ce arată cât de puternice sunt cuvintele noastre și frecvențele la care ne expunem.
 
4. Conștiința colectivă - „hipercomunicarea”
 
În cartea lor „Vernetzte Intelligenz” (Inteligență în rețea), Grazyna Gosar și Franz Bludorf explică aceste conexiuni între noi și mediul nostru. Autorii au remarcat faptul că în vremurile anterioare oamenii trăiau la fel ca animalele dintr-o turmă, foarte puternic conectate la conștiința grupului și acționând împreună ca una singură. Când lumea a evoluat și s-a modernizat, am pierdut acest efect într-o oarecare măsură.
Cu toate acestea, intuiția este o formă mai mică a acestei cunoștințe. Vindecarea la distanță, telepatia sau „teledetecția” despre starea rudelor etc. pot fi astfel explicate. De exemplu, animalele pot simți de departe când stăpânii lor se vor întoarce acasă.
 
De exemplu, în natură, când o furnică regină se desparte de colonie, munca continuă în conformitate cu indicațiile ei. Cu toate acestea, dacă furnica regină moare, toată producția se oprește deoarece furnicile pierd semnalul prin care regina le spune ce să facă. Furnica regină comunică folosind conștiința de grup. Deci, atâta timp cât este în viață, poate trimite mesaje oricât de departe ar fi de colonie.
 
La om, hipercomunicarea poate fi evidențiată prin intuiție sau inspirație dintr-o sursă necunoscută. De exemplu, compozitorul italian Giuseppe Tartini a visat într-o noapte că un diavol stătea pe noptiera sa cântând la vioară. A doua zi dimineață a reușit să rețină piesa din memorie și a numit-o Devil's Trill Sonata.
 
Când apare hipercomunicarea, aceasta poate fi observată atât în ființa umană, cât și în ADN. Oamenii de știință ruși au iradiat probe de ADN cu lumină laser, iar pe ecran au văzut un model de undă. Cu toate acestea, când au îndepărtat proba ADN, modelul de undă a rămas. Acest efect este acum numit efect fantomă ADN. Se crede că energia din afara spațiului și a timpului influențează proba ADN mult timp după ce a fost îndepărtată.
 
Manifestarea fizică:
Putem observa, de asemenea, acest efect atunci când dispozitivele de comunicație se defectează în jurul anumitor persoane datorită câmpului lor de energie electromagnetică. Sau când curentăm accidental brațul cuiva când îl atingem, din cauza câmpului nostru energetic. Aceasta șoc este creat de puterea propriilor gânduri și intenții, care este influența de ADN. Când cineva are un câmp energetic puternic, s-ar putea să observe că playerele CD, computerele și alte dispozitive electronice încetează să mai funcționeze pentru o perioadă de timp. Cu cât conexiunea noastră este mai puternică cu conștiința și intuiția superioară, cu atât este mai probabil să experimentam acest lucru.
 
Acum știm că, la fel ca și în cazul internetului, ne putem conecta la o rețea mai mare folosind ADN-ul nostru, putând primi semnale de la alții, chiar și de la distanță. Acest lucru poate fi explicat doar prin conștiința grupului, care evoluează rapid pe baza proceselor noastre de gândire și a realizării că, deși suntem și pământ și trăim pe pământ, suntem și putem mai mult de atât.
 
Concluzii
 
Stabilirea obiectivelor dorite, presupune doar jumătate din ecuație. Practicarea alegerii conștiente este cheia deblocării puterii noastre depline de manifestare. Schimbarea activă și conștientă a limbajului nostru comun de utilizare a cuvintelor va determina rezultatele dorite.
Gândim, vorbim și scriem folosind cuvinte. Cuvintele sunt elementele de bază ale vieții noastre. Limbajul este incontestabil un cadou și, ca singură specie care are acest instrument la dispoziția noastră, avem responsabilitatea de a-l folosi în mod conștient.
 
Este bine să alegem cuvinte care creează imaginea a ceea ce dorim să obținem în viață.
 
Conștiința colectivă sau starea de conștientizare care ne conectează pe toți este determinată în primul rând de gândurile și energia noastră. Haosul pe care îl vedem din exterior are originile în mintea noastră și devine o realitate datorită acțiunilor pe care le-am întreprins în mod colectiv pe baza acestor gânduri. Când lucrăm împreună pentru a atinge un obiectiv comun și coexistăm mai degrabă decât să concurăm, lumea noastră se va schimba.

Dacă ne dorim o lume mai bună, este important ca ea să înceapă cu adevărat cu noi înșine.
 

Contactati-ne

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA

Bulevardul Stirbei Voda nr. 7 Craiova. Dolj, Romania

  • Presedinte: 0725.161.169
  • Secretariat: office@inlpsi.ro

© INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA.