Masaru Emoto și sănătatea organismului

Masaru Emoto


Dr. Masaru Emoto (n. 22 iulie 1943), autor și antreprenor japonez este cunoscut pentru declarațiile sale privind influența conștiinței umane asupra structurii moleculare a apei.


Ca urmare a cercetărilor sale, ipoteza lui Emoto privind apa ca organism viu a evoluat de-a lungul timpului. Inițial Masaru considera că apa captează rezonanța energiei care este îndreptată către ea și că apa poluată poate fi restabilită prin rugăciune și/sau transmiterea de sentimente și energii pozitive. El demonstrează că, dacă este direcționată spre apă energie pozitivă, aceasta produce cristale frumoase, uniforme și complexe, iar în cazul în care este direcționată energie negativă, aceste cristalele sunt sparte, neuniforme și alterate.


Experimentele lui Masaru Emoto arată spre finalul cercetărilor sale că, de fapt, bioenergia umană și diferite câmpuri informaționale și electromagnetice, influențează structura moleculară a apei la distanță.


În 1994 lui Masaru Emoto i-a venit ideea de a studia la microscop apa înghețată, convins fiind că va vedea cristale asemănătoare cu cristalele de zăpadă. După două luni de studiu și de erori, această idee a dat roade iar cristalele frumos structurate și echilibrate au fost făcute vizibile.
La început, Masaru a observat cristalele obținute din apa de la robinet, apa râului și apa din lac. A putut observa că, de la apa din râuri și lacuri unde apa se păstrează nepoluată, se obțineau cristale frumoase, fiecare cu propria sa unicitate. În continuare, studiul a fost făcut prin expunerea apei la cuvinte, imagini, muzica și rugăciuni, situatii în care Masaru Emoto a folosit apa distilată destinată spitalelor produsă de aceeași companie. Considerentul utilizării acestui tip de apă a fost faptul că această apa este distilata de două ori, deci o putem considera pură.
Rezultatul a fost același de fiecare dată, respectiv cristalele erau sparte și neuniforme la expunerea la energii joase, negative și cristalele erau frumoase, echilibrate și unice după ce apei îi erau adresate cuvinte frumoase sau era expusă la un anumit tip de muzică, rugăciuni, energii pozitive.

 

Cristale de apa Masaru Emoto


Concluzii:

Apa este un element "viu", capabil să memoreze informația și s-o transforme în cristale care imită structura energo-informațională. Masaru Emoto confirmă în experimentele sale în mod științific, influența radiatiilor electromagnetice asupra sistemului bioenergoinformational si al sanatatii umane.
Experiența noastră milenară ne arată că, instinctiv și apoi confirmat științific, omenirea a considerat apa un factor extrem de important pentru curățare, purificare, vindecare, energizare, binecuvântare. Viaţa a apărut în apă, mergem la biserică pentru a lua apă binecuvântată, indienii se purifică în Gange, iar cenuşa morţilor lor este preluată tot de apă, botezul are loc în apă, iar noi suntem 70% apă și lista poate continua.
Ceea ce este de luat prioritar în considerare este faptul că suntem 70% apă și că este sănătos să rămânem în atenție privitor la calitatea informației pe care o transmitem propriului nostru corp prin gândurile noastre, prin convingerile noastre repetitive, prin tipul de persoane, contexte, muzică, informație, ș.a.m.d. de care alegem să ne înconjurăm.

 

Masaru Emoto - despre reactia apei la iubire:
https://www.youtube.com/watch?v=tkxbCcssU1U

Descarcă gratuit de aici:
”Miracolul apei”, Masaru Emoto

 

 

Contactati-ne

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA

Bulevardul Stirbei Voda nr. 7 Craiova. Dolj, Romania

  • Presedinte: 0725.161.169
  • Secretariat: office@inlpsi.ro

© INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA.