Gaston Naessens – somatoidele și ciclul somatoidian

 Gaston Naessens somatide nlp somato integrativ

 

Gaston Naessens s-a născut pe data de 16 martie în anul 1924, în orașul Roubaix din Franța. A studiat la Universitatea din Lille, dar după invazia nazistă a fost nevoit să întrerupă cursurile și să le reia mai târziu la Nisa, fapt care a ajutat enorm la evoluția acestuia.

Fiind nemulțumit de microscopul standard și pasionat de invenții în anii ’40, Naessens avea să facă cea mai mare descoperire din viața lui, și anume un instrument cu o putere de 25.000 de ori mai mare decât microscopul standard, pe care l-a numit SOMATOSCOP. Așa a fost descoperit organismul microscopic subcelular, numit de Gaston Naessens SOMATOIDĂ.

Somatoida este un corp subțire cu 16 trepte de evoluție și își modifică forma pe toată perioada existenței sale. Dintre cele 16 trepte, doar 3 trepte sunt normale, astfel că, atunci când organismul nostru imunitar este slăbit, aceste 3 trepte trec prin celelalte 13 stări. S-a demonstrat că sângele uman, pe lângă globulele albe și globulele roșii, conține și somatoide, care sunt considerate cele mai mici particule vii ale materiei sau sursa vieții și având proprietatea de polimorfism. Datorită polimorfismului, somatoidele pot să-și schimbe forma instantaneu fără diviziune.

Somatoidele sunt descoperirea științifică revelatoare, care face legătura între minte, corp și suflet. Tot Gaston Naessens a descoperit în urma cercetărilor în cei peste 30 de ani că la oamenii sănătoși se pot observa somatoidele în primele patru forme, iar la oamenii bolnavi se pot observa cu ușurință toate cele 16 trepte, astfel putându-se prezice și preveni apariția unei boli, pentru că se observa și cu doi ani înainte ca aceasta să se instaleze în corpul uman.

Somatoidele ajută în procesul de vindecare și s-au propus chiar metode de stimulare a numărului acestora, ca alternativă în vindecarea cancerului.

În final, s-a ajuns la concluzia că somatoidele au mare legătură și sunt responsabile de putrezirea corpului uman, atunci când omul trece în neființă. Ele se transformă în bacterii, iar la terminarea acestui stagiu, se desprind de corpul putrezit sub formă de lumină. Somatoida este un condensator de energie și condensează energia cosmică, ce ajunge la materie. Este lesne de înțeles de ce această descoperire științifică, absolut extraordinară, i-a făcut pe oameni să gândească și chiar să fie convinși că somatoida este de fapt sufletul, aceasta fiind puntea de legătură dintre fizic, suflet și spirit.

Mulți cercetători au afirmat faptul că ne putem vindeca singuri de boli, chiar și de boli precum cancerul, cu puterea minții, cu gândurile, care ne influențează extrem de mult starea de sănătate, atât fizic, cât și psihic și spiritual, însă la fel de ușor ajungem și la boli, de la o banală răceală până la boli care duc la încetarea din viață mai devreme sau mai târziu.

Există o mulțime de factori care pot influența dramatic starea noastră de sănătate, care slăbesc sistemul imunitar și duc la boli mai mult sau mai puțin grave:
• Alimente nesănătoase
• Tutunul, drogurile, alcoolul
• Traumele fizice (mici sau mari accidente, fracturi, contuzii, arsuri)
• Despărțirile de oameni dragi, divorțurile, moartea cuiva drag
• Victimizările, stările depresive, neputințele,
• Gândurile negative, credințele limitative

Toate aceste lucruri ne afectează în mod cert sănătatea, însă putem schimba totul, așa cum ne putem salva uneori chiar viața, pornind de la gândul că suntem stăpâni pe ea și că tot ceea ce ne dorim este posibil. Putem contribui frumos la evoluția noastră fizică, psihică și chiar spirituală, trăind în prezent și acționând în racord cu sinele nostru divin.

Factori care ne ajută să trăim sănătos, responsabil și armonios:
• Sportul
• Meditația
• Alimentația sănătoasă
• Eliminarea toxinelor din organism (detoxifierea)
• Gândirea pozitivă
• Dezvoltarea personală
• Iubirea
• Atenția pe aici și acum în fiecare domeniu din viața noastră

Ne putem vindeca de boli, de răni, de traume emoționale, putem să evoluăm pe toate planurile și avem șansa de a ne descoperi adevărata identitate, dar abia atunci când vom înțelege că pe acest pământ avem un rol și un scop, un contract semnat încă dinainte să venim pe lume. Eliberându-ne de răni, iertându-ne pe noi și pe ceilalți, scăpând de traume și frici, vom avea parte de sănătate fizică și mentală. Atragem ceea ce suntem, nu ceea ce ne dorim în baza legii rezonanței vibraționale.
Bine faci, bine găsești! Fii corect, cinstit, onest, atent, iubitor cu tine și oamenii din jurul și viața ta și vei primi ceea ce meriți, ceea ce oferi, ceea ce atragi.

Exteriorul nu este și nu va fi niciodată Tu. Exteriorul este in funcție de ceea ce se află în interior, iar tu cel adevărat ești ceea ce gândești, iubești, mănânci, visezi. Exteriorul este ceea ce au crescut părinții noștri, societatea, grijile, fericirile, necazurile, viața, iar ăsta este rezultatul pe care îl vedem la majoritatea oamenilor bolnavi de nefericire.

Frica este unul dintre motivele pentru care rămânem blocați în fața vieții și a oportunităților care ni se dau pentru a crește, pentru a mai pune o cărămidă în drumul spre sinele nostru divin.

Este suficient să ne dorim și vom fi capabili să îndepărtăm durerile, traumele emoționale, pe rând,cu blândețe, să alungăm mormane de mizerii ascunse sub preș și să ne căutăm pe noi, cei pierduți printre reguli, convingeri limitative și frici.
Noi nu suntem în viață, ci viața este în noi și-atunci merită să sărbătorim fiecare zi în care ne trezim, să o onorăm si respectăm, prin dovezi de iubire față de noi înșine.

Dacă vrei să fii suveranul și nu scalvul vieții tale, acționează! Profită de tot ceea ce știi și trăiește în armonie: cu sufletul, fizicul, spiritul!
Așadar, acel somatoscop inventat de Gaston Naessens a fost până la urmă una dintre cele mai bune invenții din lume. Cu ajutorul acestuia s-a descoperit cum ne putem vindeca de boli grave, dar și pe plan emoțional. Astfel că scopul nostru pe pământ a fost și va rămâne evoluția noastră personală de la naștere până la finalul vieții, dar și de la o generație la alta.

Bibliografie:
https://www.cocoon.ro/

https://baabel.ro/2016/12/somatoidele-si-sufletul-nostru/

Articol realizat de Elvira Tănăsescu

Contactati-ne

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA

Bulevardul Stirbei Voda nr. 7 Craiova. Dolj, Romania

  • Presedinte: 0725.161.169
  • Secretariat: office@inlpsi.ro

© INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA.