Armonia INLPSI - NLP Adolescenti Calafat

ARMONIA – atelier de autocunoaștere -  3 aprilie 2021 (adolescenți) și 8 aprilie 2021 (maturi), Calafat, Dolj

 

Heeei, a venit timpul să ne ”îmbarcăm” pentru o expediție!

Ești adolescent sau trăiești în suflet ca un adolescent?

Ești matur, dar sufletul tău tânjește după joc, copilărie și prietenie, după putința de a te bucura oriunde și oricând, de a te putea manifesta așa cum simți, fără teama de a fi judecat?

Atunci, hai cu noi!

UNDE?

Într-o călătorie  de descoperire a frumuseții interioare, unde greul se poate transforma în ușor, neputința în putință, frica în curaj, frustrarea în compasiune, și asta doar privindu-te și privindu-I pe ceilalti cu înțelepciune și iubire.

În această călătorie spre voi, vă invit să vă lăsați ghidați de mine, Roxana Popescu și, în același timp, să mă primiți ca pe un coechipier dornic de experiențe și evoluție.

Cine sunt eu, Roxana Popescu?

Sunt profesor, trainer NLP Somato-Integrativ și formator,  am absolvit un master în Comunicare, un curs de lucrător prin arte combinate, sunt practicant yoga și adept al optimismului si creșterii continue.

Sunt un om în căutarea sensului vieții/morții, al nevoii de iubire, bucurie și frumusețe, care a găsit răspunsuri la întrebări și întrebări la răspunsuri…

Toată experiența mea se bazează pe joc, un joc în unu, în doi, în trei, în “câți și câte vrei”, cu reguli respectate sau mai puțin respectate, cu suișuri și coborâșuri, cu mers pe sârma deasupra abisului, cu deznădejdi și fericiri, cu iubiri…speranțe …și neputințe, dar cu final captivant și creator de alte jocuri.

Am simțit dintotdeauna că omul este mai mult decât o particică a Creației și că forța îi vine tocmai din legătura lui indestructibilă cu Marea Creatie - a lui Dumnezeu. Această simțire m-a împins să caut informația,  să experimentez, să mă las inspirată de oameni speciali care m-au purtat în găsirea rolului meu.

Așa am ajuns să gasesc cele două direcții (yoga și NLP Somato- Integrativ) care ajung în același punct- destinație: EU.

Dacă aș fi știut ce împlinire sufletească și ce deschidere îmi oferă cele două căi, ce merg mână în mână în sufletul meu, aș fi sărit treptele câte două sau trei, ori aș fi zburat spre ele…demult. Tocmai de aceea, acum când la capătul scărilor am găsit porțile care deschid alte porți, vreau să continui jocul și să-i ghidez pe alți căutători ai bucuriei de a fi,  ajutându-i să devină coproducători ai propriilor piese…

Proiectul meu de suflet, “Armonia” - atelier de autocunoastere, se adresează, astfel, celor preocupați de cunoaștere și provocare de sine, fie adolescenți, fie maturi.

De aceea, va avea două secțiuni: una pentru adolescenți și alta pentru persoane mature, dar cu suflet de explorator adolescent. Ca urmare, vor exista două grupe de exploratori și un ghid… eu.

Așadar, mă adresez adolescenților și celor care trăiesc efervescența interioară a acestei vârste, pentru că focul interior fie se cere cunoscut și orientat, fie strigă după reaprindere și manifestare cu un scop definit.

Vom aborda teme bazate pe dilemele și aspirațiile fiecăruia, în funcție de vârstă și nevoi, utilizând principii și tehnici NLP, aplicații și jocuri interactive, tehnici yoga, art-terapie etc.

Experiența noastră va fi supervizată de un specialist, Laura Maria Cojocaru, psiholog, psihoterapeut și fondatoarea INLPSI (Institutul de Neuroprogramare Lingvistică Somato- Integrativă).

CE EXPLORĂM?

 

1. Cine sunt eu? - ”Oamenii funcționează perfect”; “Harta nu este teritoriul”

2. Cunoaște-te pe tine însuți și vei cunoaște tot Universul!“ - Mintea și corpul sunt părți ale aceluiași sistem”

3. Eu, lumea mea, lumea noastră - ”Oamenii nu sunt una cu comportamentul lor”

4. Copilul – reflexie a maturului de lângă el – ”Semnificația comunicării este dată de răspunsul primit”

5. “Cinci minute cu mine” - tehnici de relaxare, respirație și meditație, focalizare pe Sine - “Avem în noi resursele pentru a produce schimbarea”

6. Flexibilitatea minții mele influențează flexibilitatea corpului meu –“Persoana cea mai flexibilă controlează întreg sistemul”

7. Gândul influențează fapta; gândirea negativă sau complexul eșecului; autosugestia - “Dacă cineva poate învăța ceva, atunci oricine poate”

8. Învăț cum și ce să învăț; Tipuri de inteligență; Tehnici de (super)învățare (adolescenți)/ Relația mea cu mine și cu ceilalți (maturi) - ”Dacă ceva nu funcționează, fă altfel!”

9. Mănânc să trăiesc, sau trăiesc să mănânc? Alimentația și creșterea performanțelor intelectuale/ creșterea încrederii în sine; Natura este aliatul nostru! - “Pentru fiecare problemă există cel puțin o soluție”

10. Iubindu-mă, știu să iubesc tot ce mă înconjoară – “Suntem creatorii propriilor experiențe!”

CUM? / CU CE unelte?

 

Ne  vom ajuta în abordarea acestor teme de:

 • Harta mentală – Realitate;
 • Identificare VAKOG – predominanta simțului;
 • Rapport (calibrare, pacing,leading, rupere rapport);
 • Ancorare;
 • Somatizarea în plan fizic a emoțiilor;
 • Structura creierului –metafora aisbergului;
 • Metamodel (omisiuni, distorsiuni, generalizări);
 • Metafore;
 • Tipuri de inteligență: IQ, EQ, BQ, SQ;
 • Triunghi dramatic (persecutor, salvator, victima);
 • Echipa interioară – Strategia Walt Disney: visător, realist, critic;
 • Recadrare;
 • Tehnici de: relaxare, respirație, meditație, motivare, concentrare.

 

Ai ajuns până aici??? Felicitări! Înseamnă că ai făcut primul pas în explorarea propriei ființe…

Bine ai venit printre “armonioși”!

DATE TEHNICE:

 • Cursul va începe sâmbătă, 3 aprilie 2021, ora 10.00, în Calafat, Dolj pentru exploratorii adolescenți și joi, 8 aprilie, 2021, ora 19.00, pentru exploratorii maturi.
 • Se poate desfășura atât în sala de curs, cât și online.
 • Durata: 13 module / 2 ore,
 • Cost total: 700 ron,
 • Avans 200 ron. Se aplică o reducere 15% pentru cine achită toată suma la începutul cursului,
 • Frații (adolescenți) au o reducere de 50%.
 

CONTACT și  ÎNSCRIERI: tel. 0762664153, Roxana Popescu

Contactati-ne

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA

Bulevardul Stirbei Voda nr. 7 Craiova. Dolj, Romania

 • Presedinte: 0725.161.169
 • Secretariat: office@inlpsi.ro

© INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA.