Veronica Burci INLPSI 1

Veronica Burci 

Trainer INLPSI, Consilier Dezvoltare Personală, Formator

Am ales ca vocație dăruirea și pasiunea. Dacă-ți pasă cu adevărat cauți și, după aceste căutări, vine o zi când te simți binecuvântat. Este ziua în care ți-ai găsit echilibrul interior și ți-ai reamintit cine ești cu adevărat și ce poți!

 

Bună! Eu sunt Veronica si meseria mea de baza este profesor în învățământul de stat. Desigur că în anii de profesorat, oricâtă vocație ai avea și oricâtă dăruire și pasiune, tot întâlnești provocări din cele mai diverse la tot pasul, de la rezolvarea micilor conflicte până la manageriatul stresului, al tău și al elevilor deopotrivă. Dacă mai adaugi și faptul că propriii copii se trezesc într-o dimineață nemulțumiți și debusolați că nu le acorzi suficient timp și atenție, începi să-ți pui întrebări cam despre toate lucrurile care consideri ca sunt pe lista ta de priorități. Așa constați până la urmă că viața ta profesională e ruptă de cea personală, că perfecționismul care te caracterizează, munca peste program și goana nebună după lucruri materiale, palpabile, te-au îndepărtat cu mult de visurile tale, autenticitate și exprimarea adevărului propriu.

Apoi, dacă-ți pasă cu adevărat și doare foarte tare, cauți. Mai întâi începi cu cititul: cărți de dezvoltare personală, motivaționale, despre spiritualitate, esoterism, autobiografii ale altor oameni care au readus echilibrul în viața lor, pacea și armonia, uau, bravo lor! O vreme pare în regulă, te identifici cu „eroii”, povestea lor e și a ta, cel puțin „știi”, ești mai liniștit. Apoi urmează etapa cursurilor! Mergi la cursuri, citești în continuare, doar îți sunt familiare toate astea, ești profesor, faci totul așa cum trebuie! Cel puțin dacă ești creativ, așa ca mine, tot mai folosești pe undeva în activitățile tale vreun „pont” obținut la cursurile, mai mult teoretice, în care ai investit timp și bani. 

Dar, după multe căutări, vine o zi când te simți binecuvântat și întrevezi o luminiță după care începi să te orientezi. Este ziua în care ai ales cursul care ți se potrivește mănușă și mentorul care iți mișcă inima! Asta am simțit când m-am înscris la cursurile NLP Somato-Integrativ ale INLPSI, conduse de Laura-Maria Cojocaru, parcă toate părțile ascunse, aruncate, risipite sau demult uitate ale personalității mele s-au adunat cuminți într-un loc încăpător, prietenos și echilibrat, transformându-mi percepția despre toți și toate.
Și astfel, ceea ce a început ca o căutare a identității primordiale pierdute, s-a cristalizat constant în timpul tehnicilor abordate de-a lungul anului și la cursul NLP Master Somato-Integrativ, urmare firească a unui drum special de autocunoaștere și vindecare.
În prezent mi-am definit o abordare personalizată a vieții în activități diverse cu adolescenți și adulți, alegând să dăruiesc din ceea ce sunt și am aflat în timpul acestui proces.

Formări profesionale:
1. Curs ”FORMATOR”- 2007
2. Curs ”Dezvoltarea de competențe și abilități TIC și Mentorat educațional al persoanelor cu dizabilități, pentru profesori”, 2014
3. Dezvoltarea abilităților de viață ale elevilor în contextul dezvoltării durabile – 2015
4. Cours Erasmus Plus, Florența, ”Grand Tour en Europe: creativite, innovation, citoyennete active et dialogue interculturel„, 2015
5. Tehnici manageriale în educație – 2017
6. NLP Practitioner Somato-Integrativ, 2018
8. Consilier Dezvoltare Personală, 2018
7. NLP Master Somato-Integrativ, 2019
9. NLP Trainer Somato-Integrativ - in curs

Participări la simpozioane și conferințe:
1. Simpozion Internațional – Comunicarea Interculturală în situații educaționale. Cunoaștere, metode, competențe didactice , 2015
2. Simpozionul Internațional „Be healthy! Wise teacher – healhty child”,
- Training internaţional, „Aspecte transdisciplinare ale formării profesionale”
- Training internaţional, „Bucătărie românească şi europeană”, în cadrul Conferinţei Internaţionale „Edu For Tomorow – Comunicare Intergeneraţională”
3. Simpozion Național – Contexte active de învățare – Valori Eco pentru fiecare, 2017

Contactati-ne

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA

Bulevardul Stirbei Voda nr. 7 Craiova. Dolj, Romania

  • Presedinte: 0725.161.169
  • Secretariat: office@inlpsi.ro
© Copyright 2020 INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA. Design DEVSLOUNGE

Search