Razvan Rudeanu

Răzvan Rudeanu

Educația și formarea mea profesională au stat până nu demult exclusiv sub semnul logicii și al rațiunii. Această abordare a vieții a funcționat și s-a dezvoltat până in momentul în care .. nu a mai funcționat. În acel moment recunoașterea și acceptarea emoțiilor mele a fost singura cale pentru a ieși din impas. Tot atunci am căpătat și o perspectivă energetică asupra mea și a lumii în care trăim.

Intr-o societate cu indivizi tot mai instrainati de sine, cred ca exista o mare nevoie sa ne punem in contact cu cine suntem noi cu adevarat si cu ce ne dorim, sa intelegem care sunt credintele noastre si  in ce masura mai stau ele in picioare, sa aflam ce am preluat de la altii fara prea multa cugetare, iar acum nu ne mai serveste. In cautarile mele am descoperit si experimentat diverse tehnici si terapii de dezvoltare personala si vindecare, cu explicatii ce variaza de la stiintific la ezoteric in diverse proportii. In final, m-am oprit la patru tehnici pe care le imbin in munca mea: Reiki, Medicina Energetica Inca, Terapie CranioSacrala si Citirea fetei.

Dupa initierea in Reiki gradele I si II care mi-a intarit semnificativ sanatatea si a venit cu multe constientizari, un moment important a fost intalnirea cu tehnicile energetice ale lui Alberto Villoldo. Aceste tehnici au fost preluate de la nativii peruani din jungla amazoniana si din inaltimile andine si adaptate la societatea vestica in care traim. La inceput am participat la ritualurile Munay Ki care m-au deschis si mi-au schimbat semnficativ perceptiile. Am fost si am ramas de atunci fascinat de perspectiva energetica asupra vietii si am urmat Roata Medicinii cu scopul transformarii mele personale dar si pentru a practica cu cei care au nevoie.

O intalnire providentiala pentru mine a fost cea cu tehnica de citire a fetei Al Ferasa. In urma cu mii de ani, beduinii au identificat prin observari repetate, pe fetele celor cu care intrau in contact, anumite elemente comune in sistemul osos, muscular si sanguin al fetei. Aceste elemente comune evidentiaza anumite trasaturi de caracter si un anumit comportament predictibil al persoanei.

Fascinat fiind de aceasta stiinta, am urmat cursurile Al Ferasa si am participat pasionat la sesiunile de practica organizate si am folosit orice ocazie sa testez cele invatate. Am reusit astfel sa trec examenele pentru a obtine certificarea de profesor pentru cursul de baza Al Ferasa. Am capatat cu aceasta ocazie obiceiul de a ma uita cu regularitate in oglinda si de studia felul in care evenimentele de fiecare zi isi lasa amprenta pe fata mea. Uneori o simpla schimbare de perceptie  - nu neaparat usor de realizat - asupra unui eveniment din viata noastra, determina o schimbare majora a modului in care ne raportezam si integram acel eveniment in evolutia noastra. Sesiunile individuale de citire a fetei si cursurile Ferasa predate mi-au intarit inca o data convingerea cat de putin ne intelegem si cata nevoie avem sa o facem.

Nu in ultimul rand, consider Terapia CranioSacrala o metoda de tratament blanda, dar nu mai putin eficienta in tratarea afectiunilor atat fizice cat si emotionale.

Contactati-ne

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA

Bulevardul Stirbei Voda nr. 7 Craiova. Dolj, Romania

  • Presedinte: 0725.161.169
  • Secretariat: office@inlpsi.ro
© Copyright 2020 INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA. Design DEVSLOUNGE

Search