Raluca Mihai

Raluca Mihai

Consilier psihologic autonom, trainer, mamă.

Am ales psihologia din pasiune şi dorinţa de a ajuta oamenii. În timp, am învăţat că cel mai de preţ ajutor pe care îl poţi oferi este acela de a-l sprijini pe celălalt pentru a-şi descoperi propria cale, propriile resurse de a face faţă provocărilor vieţii şi de a da un sens întâmplărilor din viaţa sa. 

Cu timpul şi mai ales după ce am devenit mamă, atenţia mea s-a îndreptat foarte mult către noţiunea şi conceptul de familie, cu tot ce presupune ea. Văd familia că fiind temelia pe care viaţa unui individ se construieşte, iar relaţiile dintre membrii familiei, dinamica dintre ei, rolurile pe care fiecare şi le asumă în acest cadru, cât şi felul în care fiecare se simte acolo, reprezintă precursorii deciziilor majore din viaţa fiecăruia.

Şi astfel a luat fiinţă proiectul meu “Să creştem frumos”. În încercarea de a oferi copilului nostru cea mai solidă şi de preţ temelie pe care el să îşi clădească viaţa, uneori este nevoie să ne îndreptăm atenţia şi către propria persoană. Procesul de auto-cunoaştere, de creştere sau schimbare este unul continuu, care nu ţine cont de vârstă. Iar copiii noştri vin în viaţă noastră cu un dar de nepreţuit – şansă de a vedea lucrurile mai puţin funcţionale sau sănătoase pe care le facem în prezent şi de a acţiona asupra lor, schimbându-le. Nimeni şi nimic nu este perfect, însă cred că fiecare putem tinde către un echilibru şi o stare de bine, de mulţumire şi de bucurie pentru lucrurile care ni se întâmplă.

Contact:

0744.44.80.71

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

http://sacrestemfrumos.webnode.ro/

https://www.facebook.com/sacrestemfrumos/

Contactati-ne

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA

Bulevardul Stirbei Voda nr. 7 Craiova. Dolj, Romania

  • Presedinte: 0725.161.169
  • Secretariat: office@inlpsi.ro
© Copyright 2020 INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA. Design DEVSLOUNGE

Search