Parteneri

georgiana1

 

Georgiana Ceaușilă

Certified NLP-Practitioner și Master în Programare Neuro-Linvistică de către International Association for Neuro-Linguistic Programming.

Are o experiență de peste 25 ani în management, peste 15 ani în domeniul formării profesionale și educației adulților, educației copiilor și a adolescenților.

 

Roxana1 01

 

Roxana Pătrășcoiu

Consilier dezvoltare cu studii în psihoterapie, trainer

Drumul în aprofundarea dezvoltării personale și a consilierii a început în urmă cu 7 ani când eu însămi am participat la un astfel de curs, de dezvoltare personală. Eram studentă în an terminal în cadrul Facultății de Drept și Științe administrative. Conform drumului pe care mi-l alesesem...

Adrian B 01

 

Adrian C. Băjenaru

Adrian a absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației în cadrul Universității din București, predă tehnici de meditație mindfulness dar și tehnici de integrare minte-corp precum mindful yoga și tai chi/qi gong, are o experiență vastă în terapia holistică și în wellness și wellbeing training. Valorile lui sunt Claritatea, Echilibrul și Integritatea.

Radu Sarandan

 

Radu Sărăndan

Dr. Radu Sărăndan este Master Trainer NLP, NLP Master Coach, wingwave® coach, senior coach ANC, master în psihologie, medic homeopat  –  peste 4.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP şi peste 900 de ore de coaching.

Tashy Plus Com

 

PLUS COMMUNICATION 

Este o agentie de relatii publice (PR), infiintata din dorinta de a va oferi servicii complete de relatii publice si consultanta în comunicare. Avem o inalta pregatire in domeniul comunicarii si al relatiilor publice (studii masterale, doctorale si certificari Google si Facebook), dar si o vasta experienta practica, dobandita ca urmare a managerierii procesului de comunicare pentru mai multe proiecte nationale si internationale.

Raluca Mihai

 

Raluca Mihai

Consilier psihologic autonom, trainer, mamă.

Am ales psihologia din pasiune şi dorinţa de a ajuta oamenii. În timp, am învăţat că cel mai de preţ ajutor pe care îl poţi oferi este acela de a-l sprijini pe celălalt pentru a-şi descoperi propria cale, propriile resurse de a face faţă provocărilor vieţii şi de a da un sens întâmplărilor din viaţa sa. 

fretwell

 

Andrew Fretwell 

Owner, Founder & Director at Original Feeling Touch (OFT) 

Contact: 

e-mail:

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Oana Catanoiu1

 

Oana Cătănoiu

Oana este acreditată de Ordinul Practicienilor de Medicină Complementară, doctor în Naturopatie (ND) la Alternative Medical Council Calcutta și are numeroase specializări în lucrul direcționat către starea de bine și sănătate a organismului. Ea aplică un sistem de tratamente și terapii bazate exclusiv pe remedii naturale, combinate cu diete, cure de detoxifiere și consiliere, mergând pe o abordare holistică a organismului.

BBY Training

 

BBY Training

De cele mai multe ori, în viață ne propunem foarte multe lucruri. Trăim într-o lume agitată, mereu pe fugă, uităm să ne concentrăm asupra noastră și lăsăm momentele frumoase să treacă pe lângă noi, fără să savurăm viața și de cele mai multe ori ne complicăm singuri existența.

Adrian Constantinescu

 

Adrian Constantinescu

Căutările mele în domeniul energiilor subtile au început în anii ’90, asumându-mi provocarea de a privi dincolo de ceea ce oamenii acceptă în general ca fiind graniţele realităţii palpabile. Am înţeles că nu există o realitate “dincolo” de percepţiile noastre, ci doar o lipsă de conştientizare şi cultivare a capacităţilor noastre de percepţie extinsă, care ne situează “dincoace” de trăirea plenară a vieţii.