Parteneri

Elvira 01

 

Elvira Tănăsescu

Master NLP și consilier dezvoltare personală

Eu sunt Elvira, o ființă umană care plânge și râde, suferă și se bucură ca tine. Sunt o femeie cu trăiri care ne leagă și te respect. Sentimente pe care le trăim, fie că avem diplome sau nu, fie că deținem funcții importante sau nu. Îmi ești egal(ă). Îți sunt egală. Am 42 de ani și o familie cu care, poate fără să îmi dau seama, am pornit de la zero.

Luminita Ionescu 01

 

Luminița Ionescu

M-am aplecat asupra studiului ființei imediat ce mi-am dat seama că științele economice nu mă mulțumeau întru totul, că oricâte realizări minunate atingeam nu reușeam să acopăr un gol imens pe care îl simțeam în interiorul meu. Așa că am început acum peste 13 ani primul meu curs NLP profesional start, NLP profesional intensiv cu Cătălin Zaharia și Peter Schutz. Prin această ușă deschisă am putut să văd dincolo de cotidian, dincolo de condiționări și tipare.

Razvan Rudeanu

 

Răzvan Rudeanu

Educația și formarea mea profesională au stat până nu demult exclusiv sub semnul logicii și al rațiunii. Această abordare a vieții a funcționat și s-a dezvoltat până in momentul în care .. nu a mai funcționat. În acel moment recunoașterea și acceptarea emoțiilor mele a fost singura cale pentru a ieși din impas. Tot atunci am căpătat și o perspectivă energetică asupra mea și a lumii în care trăim.

georgiana1

 

Georgiana Ceaușilă

Certified NLP-Practitioner și Master în Programare Neuro-Linvistică de către International Association for Neuro-Linguistic Programming.

Are o experiență de peste 25 ani în management, peste 15 ani în domeniul formării profesionale și educației adulților, educației copiilor și a adolescenților.

 

Roxana1 01

 

Roxana Pătrășcoiu

Consilier dezvoltare cu studii în psihoterapie, trainer

Drumul în aprofundarea dezvoltării personale și a consilierii a început în urmă cu 7 ani când eu însămi am participat la un astfel de curs, de dezvoltare personală. Eram studentă în an terminal în cadrul Facultății de Drept și Științe administrative. Conform drumului pe care mi-l alesesem...

Adrian B 01

 

Adrian C. Băjenaru

Adrian a absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației în cadrul Universității din București, predă tehnici de meditație mindfulness dar și tehnici de integrare minte-corp precum mindful yoga și tai chi/qi gong, are o experiență vastă în terapia holistică și în wellness și wellbeing training. Valorile lui sunt Claritatea, Echilibrul și Integritatea.

Radu Sarandan

 

Radu Sărăndan

Dr. Radu Sărăndan este Master Trainer NLP, NLP Master Coach, wingwave® coach, senior coach ANC, master în psihologie, medic homeopat  –  peste 4.000 de ore de predare a tehnicilor de NLP şi peste 900 de ore de coaching.

Tashy Plus Com

 

PLUS COMMUNICATION 

Este o agentie de relatii publice (PR), infiintata din dorinta de a va oferi servicii complete de relatii publice si consultanta în comunicare. Avem o inalta pregatire in domeniul comunicarii si al relatiilor publice (studii masterale, doctorale si certificari Google si Facebook), dar si o vasta experienta practica, dobandita ca urmare a managerierii procesului de comunicare pentru mai multe proiecte nationale si internationale.

Raluca Mihai

 

Raluca Mihai

Consilier psihologic autonom, trainer, mamă.

Am ales psihologia din pasiune şi dorinţa de a ajuta oamenii. În timp, am învăţat că cel mai de preţ ajutor pe care îl poţi oferi este acela de a-l sprijini pe celălalt pentru a-şi descoperi propria cale, propriile resurse de a face faţă provocărilor vieţii şi de a da un sens întâmplărilor din viaţa sa. 

fretwell

 

Andrew Fretwell 

Owner, Founder & Director at Original Feeling Touch (OFT) 

Contact: 

e-mail:

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.