Comunicarea - între psihologie și dans

brasov comunicare 01

Comunicarea - între psihologie și dans.

 

Un workshop experiențial care se adresează oricărei persoane care își dorește să își îmbunătățească abilitățile de comunicare. Menționăm că nu este vorba despre un curs de dans, nu vom învăța coregrafii, ci este vorba despre un workshop pe tema comunicării.

Partea practică a acestui workshop face apel la exerciții din NLP, terapia prin mișcare și din dans, pentru a oferi o experiență și înțelegere amplă asupra mai multor aspecte ce țin de comunicarea noastră de zi cu zi.

Comunicarea, ca pilon principal de la care pornește orice relație, este deopotrivă verbală și non verbală. Limbajul vorbit îmbinat armonios cu limbajul corpului pot duce la stabilirea unor baze puternice, autentice și stabile ale unei relații, indiferent de natura acesteia.

 

La întâlnirea dintre psihologie, NLP, dans și terapie prin mișcare și dans, se regăsesc toate informațiile și înțelegerile necesare pentru a-ți putea îmbunătăți capacitatea de a transmite și de a înțelege ceea ce transmit ceilalți cu adevărat. Acest workshop își propune să îți deschidă noi orizonturi asupra modului în care comunici și asupra schimbărilor pe care le poți face pentru a-ți îmbunătăți atât comunicarea cât și relațiile.

Dacă ești curios să afli ce îți poate oferi nou acest workshop, te invităm să ”dansezi” alături de noi și în pași de dans, să mergi către evoluția ta personală și profesională.

 

Când: 2 Septembrie 2017


Unde: Brașov

 

Înscrieri:

Trainer acreditat IANLP și INLPSI și psiholog Andra Tănăsescu (Brașov, București, Sibiu, Timișoara, Iași)

(pentru mai multe informații despre trainer, studii și activitate profesională: click aici)

tel: 0728 075 221

e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

Contactati-ne

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA

Bulevardul Stirbei Voda nr. 7 Craiova. Dolj, Romania

  • Presedinte: 0725.161.169
  • Secretariat: office@inlpsi.ro
© Copyright 2020 INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA. Design DEVSLOUNGE

Search