Cheile genelor - Secvența Venus

CG venus iunie 01

CRAIOVA, 15 - 16 IUNIE 2018
CHEILE GENELOR - SECVENŢA VENUS

Relaţiile reprezintă “materia primă” care ne stimulează evoluţia. Tiparele inconştiente de supravieţuire, deschiderea inimii şi încrederea pe care o manifestăm în forţa vieţii se reflectă permanent în modul în care interacţionăm cu persoanele cu care venim în contact, fie că sunt rude, colegi, asociaţi, ori oameni cu care ne întâlnim ocazional pentru a asimila anumite lecții existențiale. Relaţiile sunt inerente vieţii şi datorită faptului că au ajuns să facă parte din firescul peisajului cotidian, rutinele zilnice ne pot distrage de la realul lor potenţial transformator. Dacă în cuprinsul Secvenţei de Activare am învăţat cum să ne descoperim geniul interior şi cum să ne canalizăm energia spre scopuri de ordin superior, prin Secvenţa Venus vom afla cum să deschidem portalul inimii pentru a permite acestor scopuri sa iasă la suprafaţă, să se materializeze şi să ne aducă prosperitate.

Prin intermediul Secvenţei Venus, Richard Rudd ne pune la dispoziţie o modalitate unică şi fără precedent de a ne deschide inima cu ajutorul relaţiilor. Indiferent de natura lor, suntem mereu implicaţi în relaţii şi din acest motiv orice loc, moment şi situaţie sunt potrivite pentru a le folosi ca pe un combustibil cu cifră octanică ridicată în a ne ridica progresiv nivelul vibraţional. Constatăm că într-o primă fază relaţiile au fost cele care ne-au catalizat şi activat tiparele inconştiente de protecţie faţă de suferinţă la toate nivelurile (fizic, emoţional şi mental), închizându-ne treptat inimile pe parcursul copilăriei şi adolescenţei, în drumul către viaţa adultă. Secvenţa Venus este modalitatea prin care putem surprinde natura paradoxului şi realiza că istoricul suferinţei nu a fost decât o cale iniţiatică ce culminează cu momentul ACUM, spre a ne redeschide inimile şi rafina propria natură.

Secvența Venus demistifică jocul atracției relaționale, unul din marile mistere inconștiente ale vieții, fiind placa turnantă dintre dharma și karma, dintre forțele magnetice ce ne aduc în relații și disconfortul trăit în momentul în care umbrele rănilor încep să-și arate colții. Unicul ei scop este de a ne determina să capitulăm în fața marilor forțe menite să ne modeleze viața și să ne testeze angajamentul față de darurile cu care am venit pe pământ. Este un joc pe care ni-l asumăm de la începutul existenței, fiind purtați între riscul de a fi târâți în drame repetitive și magia trezirii. La finalul drumului nu mai există învinși și învingători, ci numai lingouri de conștiință pură, cristalizată.

Beneficiile parcurgerii acestei secvențe, pe lângă deschiderea inimii și alinierea la scopul înalt al destinului personal sunt:

• Câștigarea unui plus de toleranță, compasiune și înțelegere în relații;
• Înțelegerea relațiilor ca sursă de conștientizare a propriilor răni emoționale;
• Dobândirea armoniei în relațiile sociale, începând cu cele de familie și în parteneriate, până la nivelul colectivităților mari;
• Înțelegerea caracterului impersonal al volatilității emoționale și dobândirea unei indulgențe sănătoase față de propria vulnerabilitate, inerentă naturii umane, laolaltă cu întărirea stimei de sine;
• Identificarea tiparelor subminante la nivel emoțional și mental, guvernatoare a ciclurilor experiențiale repetitive și de joasă frecvență;
• Atragerea sincronicităților, a norocului și prosperității.

Workshop-ul, susţinut de Adrian Constantinescu, va avea loc la Craiova, vineri 15 iunie, între orele 18.00 – 21.00 şi sâmbătă 16 iunie 2018, între orele 10.00 – 18.00, în Bulevardul Știrbei Vodă nr.7A.

 

Investiţie: 450 lei

Locurile sunt limitate!

Pentru a va asigura locul la grup, se percepe un avans de 100 lei pe care-l puteti achita in contul: RO73INGB0000999904400681, Cojocaru Maria-Laura, precizand la detalii plata numele seminarului pentru care optati.

Înscrieri:  Maria Laura Cojocaru – Tel: 0725161169 /E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Informații despre curs: Adrian Constantinescu - Tel: 0733245271 / E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Site: www.adrianconstantinescu.ro

 

Contactati-ne

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA

Bulevardul Stirbei Voda nr. 7 Craiova. Dolj, Romania

  • Presedinte: 0725.161.169
  • Secretariat: office@inlpsi.ro
© Copyright 2020 INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA. Design DEVSLOUNGE

Search