Atelier multidimensional - trezirea inimii iluminate

ilum 01

CRAIOVA, 27-30 septembrie 2018
“TREZIREA INIMII ILUMINATE” – ATELIER MULTIDIMENSIONAL

A trăi în inimă nu este o simplă metaforă. În mişcarea marii roţi a timpului, zilele se succed nopţilor, primăverile iernilor, iar vârstele de aur ale omenirii urmează evurilor întunecate. Respectând aceeaşi ciclicitate, cunoaşterea parcurge perioade de declin şi de înflorire. Puţini îşi pot imagina că în zilele noastre, când omenirea pare a se afla în pragul tuturor tipurilor de criză posibile, acestea nu sunt decât rămăşiţele declinului anterior şi semne ale vârstei de aur ce va veni. Şi astfel, ca strălucirea soarelui după întunericul nopţii, sistemele de cunoaştere tradiţionale renasc, dezvăluindu-ne valenţe noi şi revelatoare. Ceea ce consideram a fi pierdut sau uitat revine la viaţă din propria cenuşă, ca pasărea Phoenix.

Cunoaşterea despre Spaţiul Sacru al Inimii şi despre Micul Spaţiu se regăseşte în cele mai vechi tradiţii ale lumii. Voalată şi neglijată datorită materialismului şi progresului tehnologic ce au ajuns să guverneze civilizaţia contemporană, a sosit timpul ca această cunoaştere să revină la lumină după milenii de adormire. Crizele sociale, economice şi de mediu nu se mai pot soluţiona apelând la vechile paradigme, ce au condus omenirea unde se află ea astăzi, ci doar luând în considerare puterea iubirii şi a energiei creatoare cu care sunt înzestrate inimile noastre.
Prin munca de peste 30 de ani a lui Drunvalo Melchizedek, fondatorul „Şcolii Reamintirii”, ne-au fost aduse la lumină procedee practice, adunate din înţelepciunea popoarelor indigene, pentru a realiza reconectarea inimii cu creierul şi pentru a ieşi din natura duală, conflictuală, a realităţii abordate fără discernământ. Putem să ne bucurăm acum de o iniţiere care, cu secole şi milenii în urmă, era rezervată doar unui grup restrâns de aleşi. În ritmul actual de evoluţie a energiilor planetare, procesul de ridicare a nivelului conştiinţei umane cunoaşte un avânt fără precedent şi prin urmare, noile căi de trezire sunt ireversibile şi profund transformaţionale.

Între practicile de dezvoltare personală ce vizează ascensiunea, trezirea şi viaţa conştientă, activarea inimii rămâne de departe cheia decriptării oricărui tip de cunoaştere. Prin intermediul portalului inimii, se pot accesa noi dimensiuni ale înţelegerii universului, scopului şi sensului vieţii pe Pământ. De aceea, oricât de multe şcoli ezoterice s-au dezvoltat de-a lungul timpului, litera Alfa a registrului cunoaşterii este ocupată indiscutabil de deschiderea inimii. Numai înţelegând şi activând geometriile arhetipale ale coropului de lumină uman, începând cu câmpurile inimii, putem recunoaşte firul roşu ce străbate orice sistem spiritual autentic. 

În general, străduinţele umane se concentrează pe influenţarea laturii exterioare a realităţii, uitând de energiile subtile în jurul cărora aceasta se structurează şi care deţin cu adevărat ”monopolul creaţiei”. Deschiderea inimii este o cale practică de recunoaştere a drumului afară din Labirint. Oricât ne-am strădui să „cioplim” lumea înconjurătoare pentru a atrage fericirea, echilibrul şi armonia, acestea se vor nărui întotdeauna dacă nu vor fi guvernate de inteligenţa inimii şi ne vor aduce mereu în experienţe repetitive si extenuante.

“Ati avut întotdeauna acest loc în interiorul inimii voastre şi el încă se găseşte acolo, acum. Acest spaţiu a existat chiar dinaintea creaţiei şi va exista şi după ce ultima stea îşi va trimite lumina strălucitoare în univers. În timpul nopţii, atunci când pătrundeţi în vis, vă părăsiţi mintea şi intraţi în Spaţiul Sacru din interiorul inimii. Vă aduceţi aminte - sau vă reamintiţi doar visul?” (Drunvalo Melchizedek – Spaţiul Sacru al Inimii)
Cunoașterea corpului de lumină uman este mai mult decât o opțiune, este o reponsabilitate. În noile energii planetare la care, fie ca ne dăm seama ori nu, suntem co-creatori, folosirea conștientă și corectă a structurilor noastre subtile este acum un imperativ. Numai așa vom putea să ne adaptăm schimbărilor care pregătesc un nou salt al nivelului de conștiință. Ne aflăm deja în mijlocul acestui proces în care, la scară planetară se produce o diviziune a speciei, iar AND-ul uman trece prin profunde transformări și schimbări de direcție. Doar noi, cu liberul nostru arbitru putem decide pe care ramură a acestui “divorț mistic” dorim să ne implicăm: pe cea care conduce la extincție sau cea rezervată evoluției și creșterii. În pofida aparențelor și a naturii înșelătoare a realității văzute prin filtrul fricii, când pare că totul este fără speranță și scăpat de sub control, acest proces subtil de decantare a frecvențelor se petrece chiar sub ochii noștri, în familiile noastre, în corpul și în ADN-ul nostru.

Această lucrare de reconectare la inimile noastre,, pentru care Drunvalo este un precursor conștient, o continuăm fiecare dintre noi până când vom realiza că nu ne vom putea sustrage la infinit întregului din care facem parte și în slujba căruia suntem meniți să ne aducem darurile. Sunt niveluri de la care ascensiunea se produce doar la nivel planetar și este nevoie să înțelegem că întregul nu va putea fi cu adevărat vindecat atâta timp cât pe Pământ vor mai exista suflete cuprinse de frică, conflict și suferință.

Procesul este unul gradual și în primul rând trebuie să devenim conștienți de legăturile subtile și vitale care ne unesc în sfera câmpului cuantic. La acest nivel, vom activa straturi ale inteligenței aflate dincolo de minte. Ele ne vor facilita accesul la adevărata noastră menire și la scopul suprem al vieții în beneficiu colectv, fără nevoia de a primi ceva în schimb și fără sentimentul meritului personal. Doar așa vom putea transcende frica, mintea, separarea și ne vom putea curăța lentilele prin care privim realitatea. Așa ne vom putea afla sensul vieții în muncă, familie, relații și vom cunoaște fațete noi și fascinante ale noțiunii de prosperitate.

Structura corpului de lumină, așa cum Dumnezeu l-a creat, este un canal desăvârșit, perfect, ca această lucrare să se împlinească. Dacă geometria sa nu este însă înțeleasă, ea va rămâne doar în stadiul de germene, iar realitatea exterioară pe care o vom crea va rămâne doar o spoială firvă față de măreția visului pe care omul îl poate atinge. Și atunci nu ar avea niciun rost să fim nemulțumiți de realitatea în care trăim. Ea va reflecta întotdeauna gradul de conștiență pe care îl vom aduce în noi, curajul investit în cunoașterea de sine și hotărârea de a acționa pentru susținerea misiunii personale, în momentul în care o vom fi identificat.

Workshop-ul „TREZIREA INIMII ILUMINATE” este o experienţă transformaţională vie, mai curând decât un curs. Paşii esenţiali care jalonează procesul activării inimii sunt:

• Reamintirea a cine suntem cu adevărat, dincolo de eticheta ego-ului;
• Înţelegerea procesului ascensiunii;
• Recunoaşterea structurilor corpului de lumină ca aspecte ale Universului Holografic;
• Vindecarea traumelor emoţionale şi recunoaşterea tiparelor limitative;
• Incursiune în Spaţiul Sacru al Inimii şi în Micul Spaţiu;
• Activarea Razelor de Lumină, a celui de-al Treilea Ochi şi a Haloului Uman;
• Înţelegerea procesului creaţiei şi experimentarea lui;
• Activarea corpului de lumina Mer-Ka-Ba.

Întregul demers are în vedere reamintirea şi reconectarea. Odată ce structurile subtile ale corpului uman se reconectează conştient cu geometriile arhetipale prin intermediul cărora totul a fost creat în Univers, de la atomi la galaxii, sistemul uman demarează un proces radical de reconstrucţie. Şi nu în ultimul rând, se reconstruieşte calea prin care spiritul este repus în rolul de coordonator autentic al destinului, eliberat de interferenţele reiterante ale minţii.

Workshop-ul va fi susținut de Adrian Constantinescu, profesor certificat School of Remembering și va avea loc la Craiova, în perioada 27- 30 septembrie 2018, zilnic, între orele 10.00-18.00, în Bulevardul Știrbei Vodă nr.7A.

 

Investiţie: 720 lei + 15 USD (membrii School of Rememembering nu plătesc cei 15 $).

Locurile sunt limitate!

Pentru a va asigura locul la grup, se percepe un avans de 300 lei pe care-l puteti achita in contul: RO73INGB0000999904400681, Cojocaru Maria-Laura, precizand la detalii plata numele seminarului pentru care optati.

 Înscrieri: Maria Laura Cojocaru – Tel: 0725161169 / E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Informații despre curs: Adrian Constantinescu (profesor School of Remembering)

Tel: 0733245271 / E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
http://theschoolofremembering.com/workshop/atih/detail/5726

www.adrianconstantinescu.ro

 

Contactati-ne

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA

Bulevardul Stirbei Voda nr. 7 Craiova. Dolj, Romania

  • Presedinte: 0725.161.169
  • Secretariat: office@inlpsi.ro
© Copyright 2020 INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA. Design DEVSLOUNGE

Search