Cuvintele utilizate ne influențează ADN-ul

 adn cuvinte nlp inlpsi somatoterapie Andra Tanasescu Laura Maria Cojocaru
 
A. Ce arată știința?
 
Este cunoscut faptul că, doar 10% din ADN-ul uman este folosit pentru a fabrica proteine, iar restul de 90% este considerat “material de balast”, adică fără o importanță evidentă. Cu toate acestea, cercetatorii ruși, biofizicieni, biologi și geneticieni, au început alături de lingviști cercetări menite să descopere ce rol joacă de fapt cea mai mare parte din adenomul uman. Astfel, Grazyna Fosar si Franz Bludorf au reușit să arate ca ADN-ul poate fi influențat și re-programat prin utilizarea cuvintelor și a anumitor frecvențe.
 
Conform acestora, ADN-ul uman are două mari ”responsabilități”:
1. Alcătuirea corpului nostru
2. Depozit de informații și cale de comunicare (un fel de internet).
 
Componenta lingvistică:
Lingvistii ruși au studiat și comparat regulile sintactice (modul in care cuvintele formează fraze și propoziții), semantice (studiul înțelesurilor într-un anumit limbaj) și cele gramaticale de bază folosite în toate limbajele umane.
Astfel, ei au descoperit că moleculele alcaline din AND, întregul cod genetic și îndeosebi procentul de 90%, respectă regulile gramaticale obișnuite, aceleasi folosite în toate limbile umane.
Componenta vibrațională:
Biofizicianul și biologul rus Piotr Gariaev au explorat împreună cu colegii săi comportamentul vibrațional al ADN-ului, respectiv efectul anumitor frecvențe asupra acestuia. Ei au reușit să moduleze anumite modele vibratorii pe o rază laser cu care au influențat ADN-ul și informația genetică. Descoperirea lor duce către ideea functionării cromozomilor vii ca niște computere holografice folosind radiație laser generată endogen chiar în interiorul ADN-ului.
 
Concluzia este că, atâta timp cât structura ADN-ului este aceeași cu cea a limbajului uman, cuvintele și propozitiile utilizate pot influența ADN-ul în mod direct, nefiind nevoie de nicio decodificare.
 
Grupul de cercetători al lui Gariaev, utilizând dispozitive care permit influențarea metabolismului celular prin frecvențe radio și luminoase corespunzătoare, menite să repare anumite deficiențe genetice, a reușit să demonstreze că, prin această metodă, pot fi reparați cromozomii afectați de razele X.
Ei au reușit să “captureze” modele informaționale dintr-un ADN și să le transmită altuia, re-programând astfel celulele pentru un alt genom (de exp. au transformat embrioni de broască în embrioni de salamandră doar prin transmiterea modelului informațional corespunzător) fără nici un efect secundar de tipul celor întâlnite în practicile clasice.

Putem spune că au fost asftel puse bazele geneticii vibraționale, cu un evident potențial în formarea organismelor în comparație cu procesele biochimice ale secvențelor alcaline din ADN (cei 10%).
 
Aceeași cercetători au descoperit că ADN-ul uman creează tipare morfologice în vid, producând așa-numitele “găuri de vierme” magnetice. Acestea sunt echivalentele microscopice ale celebrelor “poduri” Einstein-Rosen care fac legătura între două puncte foarte îndepărtate, reprezentând un fel de scurtătură. Prin aceste ”tunele”, informația poate fi transmisă în afara legilor spațiului și timpului.
 
ADN-ul funcționează ca un rezonator multiplu, ca un aparat de radio capabil să recepționeze mai multe posturi diferite și atrage astfel informații din macrocosmos transmițându-le conștiinței noastre, în funcție de frecvența emisă. Natura folosește de milioane de ani acest fel de hipercomunicație de care omul modern este conștient parțial și o numește intuiție.
 
Dacă sunt utilizate frecventele corespunzătoare, ADN-ul viu din țesuturi reacționează prompt la unde radio și la raze laser modulate prin cuvinte și propoziții. Acest fenomen explică știintific cum diferite intervenții care-și propun programarea mentală ca: afirmațiile pozitive, antrenamentul autogen, hipnoza și neuro-programarea lingvistică, pot avea efecte importate asupra stării de bine, sănătății și succesului omului.
 

B. Ce putem face practic cu această informație?
 
În primul rând sunt de reținut 3 mari aspecte la care să ne raportăm:
 
1. Aceste cercetări au demonstrat și explicat științific cum corpul uman este programabil prin limbaj, respectiv prin intemediul tipului de gânduri/convingeri și sentimente care decurg din acestea.
 
2. Deși experimentele au fost făcute cu aparatură specifică, totuși, omul nu are neapărată nevoie de un dispozitiv pentru a-și reprograma ADN-ul deoarece el poate să lucreze și conștient asupra proceselor interioare pentru a obține o anumită stare de sănătate și de succes.
 
3. Procesul de hipercomunicație este extrem de eficient atunci când accesăm o stare de relaxare profundă.
 
Starea de îngrijorare, un mental hiperactiv, perfecționismul, negativismul, munca excesivă care duce la epuizare etc. obstrucționează acest procesul de hipercomunicație si informațiile primite sunt distorsionate și, de cele mai multe ori, inutile.
 
În concluzie, ceea ce este bine să facem se poate rezuma la:

1. Relaxare și timp de calitate pentru a ”curăța” canalul hipercomunicației
2. Dezvoltarea încrederii în sine și în viață
3. Dezvoltarea capacitățiilor de adaptare, fexibilitate, acceptare, iertare, iubire
4. Ascultarea mesajelor corpului pentru a înțelege în mod specific care este nevoia de redefinire a ”programului” interior
5. Modificarea convingerilor limitative prin programare mentală
6. Dezvoltarea unui tip de comportament/acțiune care să susțină constant programele mentale noi.

Contactati-ne

INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA

Bulevardul Stirbei Voda nr. 7 Craiova. Dolj, Romania

  • Presedinte: 0725.161.169
  • Secretariat: office@inlpsi.ro

© INSTITUTUL DE NEURO-PROGRAMARE SOMATO-INTEGRATIVA.